James Bond otvara Olimpijske igre

Na traženje kraljice Elizabete II. svečano otvorenje Olimpijskih igara u Londonu ovog ljeta mogao bi uveličati Daniel Craig, alias James Bond, koji bi trebao sudjelovati u kratkom film projiciranom na divovskim zaslonima stadiona, a zatim se i osobno pojaviti, prenosi u četvrtak portal Yahoo pozivajući se na dnevni list.

London će biti središte svijeta na ljeto, a kako bi Olimpijske igre bile nezaboravan događaj, priprema se iznenađenje na traženje same kraljice, tvrdi The Sun u ekskluzivnoj vijesti.

Redatelj Danny Boyle, kojeg je film “Trainspotting” proslavio, a “Milijunaš s ulice” svrstao među najcijenjenije filmaše današnjice, režirat će kratki film za otvorenje OI pod nazivom “The Arrival” (Dolazak) u kojem bi kraljica trebala glumiti samu sebe, prenosi rtl.hr.

Scenarij je jednostavan, ali učinkovit. Kraljica poziva Jamesa Bonda u Buckinghamsku palaču i povjerava mu zadatak otvorenja Olimpijskih igara. Agent 007 helikopterom leti iz palače i padobranom skače u središte stadiona pred milijune tv-gledatelja.

Čini se da se kraljici svidjela ideja i da je dopustila Boyleovim ekipama snimanje u njezinim privatnim salonima. To je velik poticaj medijskoj kući BBC i Dannyju Boyleu kojima se ostvario san da ikona engleskog filma stigne do Buckinghamske palače i kraljice.

Prizor će biti savršen za sve na stadionu i pred malim ekranima 27. srpnja. Logistika filma zahtijeva mjesece rada, ali nadaju se da će se isplatiti.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.