Jakirović: Nastavljamo istim putem • Šulenta: Uspjeli smo odoljeti Dinamu

Sergej Jakirović u četvrtak je produžio svoj ugovor sa Zrinjskim do kraja svibnja 2024. godine.

Drago mi je što je klub prepoznao kvalitetan rad i sve ono što mi ovdje radimo. Meni je od prvog dana u Mostaru jako, jako lijepo. Naravno, rezultati su ti koji generiraju tu ljepotu življenja i svega, ali svjestan sam ja sam i svi koji su bili oko mene da to nije bilo baš ispočetka sve bajno. Naravno da je to sve proces, kazao je Jakirović i dodao:

Za mene je jedna velika odgovornost što sam dio ovog projekta. Želim nastaviti putem koji radimo već godinu dana. Želim da uveseljavamo sve ljude koji vole HŠK Zrinjski, da nastavimo s uspjesima, s pobjedama, kako bismo osvojili titulu ove sezone i kako bismo nešto napravili u Europi. Još se jednom zahvaljujem Upravi kluba na čelu s predsjednikom Lasićem na iskazanom povjerenju i nadam se da ću i dalje nastaviti opravdavati to povjerenje.

Predsjednik kluba Denis Lasić se zahvalio Jakiroviću što je ostao u Zrinjskom i pored ponude zagrebačkog Dinama.

Svi su zadovoljni nakon potpisa novog ugovora

Dobro se radi i generalno smo zadovoljni svime. Od navijača ljudi u klubu trenera i igrača. Svatko radi svoj dio posla i sve govori da smo blizu sedme titule. Danas smo produžili ugovor s trenerom koji je bio najozbiljniji kandidat da preuzme velikana s ovih prostora, zagrebački Dinamo. Unatoč tome je izrazio želju da ostane, jer ima puno toga dati ovom klubu. Na tome mu iskreno hvala, a od nas ima punu podršku da napravi još bolji Zrinjski, kazao je Lasić.

I izvršni dopredsjednik Zrinjskog, Danko Šulenta, bio je zadovoljan zbog potpisa novog ugovora s Jakirovićem.

Uvijek kad su ovakve situacije radi se o predstavljanju igrača. Sada je drugačija situacija, radi se o kapetanu naše lađe. Prepoznao je što i kako radimo i postao pravim dijelom kluba. Zadovoljan sam što smo uspjeli odoljeti Dinamu i njihovom interesu. Siguran sam da će doći vrijeme kada će preuzeti Dinamo ili neki drugi veliki klub ili reprezentaciju. Znate i sami da je bio blizu da preuzme reprezentaciju BiH, ali hvala Bogu pa je preuzeo naš klub. Možemo samo poželjeti da nastavi kao dosad, jer i ovo je dovoljno za velike stvari, dodao je Šulenta.

Jakirović je dodao i kako je cijeli stručni stožer zaslužan za velike uspjehe, te kako su i njegovi pomoćnici produžili ugovore.

Zrinjski produžio ugovor s Jakirovićem

(www.jabuka.tv)5 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.