Jäger Party Tramvaj ponovno kruži glavnim gradom!

Nakon prošlogodišnje euforije za kartama za “zabavu na tračnicama” najzanimljivije prijevozno sredstvo opet će kružiti gradom i Sarajevu od 16. do 23. kolovoza  ponuditi zabavu koja ne staje.

Priredivši novi koncept dobrog partijanja, Jägermeister je ove godine spremio još zabavniji Party Tram koji će vas u festivalskom tjednu uvesti u novu dimenziju zabave i stvaranja nezaboravnih uspomena s ekipom.

Obojen prepoznatljivom zeleno narančastom bojom, Jäger Party Tram sretnicima s kartom donosi nezaboravne noći u tijeku festivalskog tjedna u glavnom gradu BiH.

Svake noći, od 19h pa do ponoći Party Tramvaj će kružiti gradom. Za mnogo pozitivne energije, rasplesanu vožnju i dobru zabavu zadužena je ekipa mladih DJ-eva – nanE, Mexx, Six & Ryo, Public Users, Lesa, Zuba, Nasty Grooves, Buba & Mirna, Haris Begić & Treba mi Bass, te Lane & Petra.

Kako do karte?

Karte za Party Tramvaj su besplatne, potrebno ih je samo “pronaći” na društvenim mrežama, i uskočiti u najluđu zabavu na tračnicama koja će u festivalskom tjednu kružiti gradom od 19:00 – 00:00.

Broj karata je ograničen, pa će ljubitelji najpoznatijeg njemačkog likera morati pokazati spretnost i brzinu.

Vidimo se u Jäger Party Tramvaju!

*PR članak