Jacques napao kolege: Nedopustivo je da se tako blamiraju

Jacques Houdek ponovno je na svom Facebook profilu kritizirao svoje kolege i njihovo pjevačko umijeće.

Glazbenik koji ima svoju školu pjevanja sinoć je gledao retrospektivnu večer Splitskog festivala, na kojem su nastupile mlade snage poput Marka Tolje, Mije Dimšić, Nele, Marka Kutlića i Matije Cveka, ali i već iskusni pjevači kao što su Zorica Kondža, Doris Dragović, Goran Karan i Mladen Grdović.

Što reći? Nedovoljno. Sjedi, jedan! Za svakog normalnog i razumnog čovjeka koji sebe naziva profesionalcem, to je nedopustivo. Ovdje čak ima i nekih jako popularnih mladih pjevača koji doslovno nisu u stanju ni sastati se s partnericom u dvoglasju. To su osnove. Na tome se ponekad radi godinama, kritizirao je Jacques i dodao da bi netki od tih pjevača trebali potražiti pomoć kako bi popravili svoj glas.

Tako se javno izložiti, blamirati. Ne razumijem. Svi imamo svoje dobre i manje dobre dana. I sam bih najradije s YouTubea poskidao neke svoje snimke. No, zaboga, pa neki nivo kod profesionalaca nikada ne pada. Ali kao što često kažem, mnogi imaju glas, ali ne znaju pjevati. Ako nemaju neko bolje rješenje, ja sam im spreman pomoći, zaključio je Houdek.

Slušam neke vokalne “izvedbe” uživo na Splitskom festivalu. Što reći? NEDOVOLJNO. Sjedi, jedan! Za svakog normalnog i…

Posted by JACQUES HOUDEK on Saturday, 11 July 2020

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.