Jackova gitara za najboljeg gitarista Demofesta – Jabuka.tv

Jackova gitara za najboljeg gitarista Demofesta

Odbrojavanje do najvećeg natjecanja demo bendova u regiji, na banjalučkom Demo Festu odavno je počelo, pripreme i probe su u punom jeku, a banjalučka tvrđava Kastel spremna je za još jedan glazbeni spektakl.

Pored natjecanja demo bendova, festival će upotpuniti i glazbeni nastupi Dječaka, Marka Louisa, Darka Rundeka, kao i nastup prošlogodišnjih pobjednika, benda Slonz iz Šapca.

Jack Daniel’s, kao i prethodnih godina, za najboljeg gitarista festivala spremio je specijalni poklon, vrhunsku Jack Daniel’s električnu gitaru. Jackova gitara je jedan od omiljenih trofeja Demofesta, a neke su već postale i legendarne u rukama svojih vlasnika.

Jackova gitara se itekako koristi, čak smo jednu pjesmu snimili na njoj, otkrio nam je David, vlasnik Jackove gitare i gitarista pobjedničkog benda Degeneza iz 2016. godine.

Da bi uspomene na odličnu zabavu ostale nezaboravne, pobrinuo se Jack Daniel’s na „old school“ način. Svaki posjetitelj Jack zone primjetiti će hrpu razglednica na kojima će ispisati adresu i najljepše riječi dragim osobama te ih umetnuti u sandučić, a Jack Daniel’s će se pobrinuti da stignu na pravu adresu. Uz to na šanku Jack zone, pored prepoznatljivih okusa najpoznatijeg američkog viskija, posjetitelje čeka specijalno osvježenje i najpoznatiji Jack koktel, Lynchburg Lemonade kao savršeno ljetno osvježenje.

Još malo je ostalo do Demofesta? Ko će odnijeti titulu najboljeg.

Živjeli!

(www.jabuka.tv) 


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.