Jack Daniels poručuje: Pravi gentlemeni brinu o svom zdravlju

Tim banjolalučke pizzerije “Kod Brke” i Jack Daniels tim odlučili su se i ove godine na nesvakidašnju ideju podrške pokretu Movember, i to oblikovanjem brkova i brade te šminkanjem ni manje ni više nego u pizzeriji.

“Kod Brke” će se u studenom damama i gospodi nuditi usluge uljepšavanja, uz čašicu jedinstvenog i neponovljivog okusa najpoznatijeg viskija na svijetu – Jack Danielsa.

Barber&MakeUp Shop donosi ugodan ambijent retro barber shopa, “prozor” u vrijeme kada je barbers shop bilo mjesto okupljanja ugledne gospode, gdje se su se uz šišanje i brijanje vodili ozbiljni razgovori i sklapali poslovni dogovori. Imati urednu bradu i kosu uvijek je važilo kao odlika istinskih gentlemena, stoga ne čudi da su upravo barbershopovi bili najposjećenija mjesta.

Ideju Movembera, kroz Barber&Makeup shop “Kod Brke” prepoznale su i podržale i dvije klinike – Health Express i Delta dijagnostika koje će tijekom trajanja ove akcije imati posebne ponude i nagrade za goste “brijačnice”.

Pravi gentlemeni brinu o zdravlju dama i svom zdravlju. Kroz ovu zanimljivu akciju, koju već treću godinu realiziramo s “Brkinim” timom, želimo skrenuti pažnju na problem raka te važnost preventive, poručuju iz Jack Daniel’sa.

*PR članak


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.