Jabuka.tv i WHF nagrađuju: ROCKaj, fotkaj i nagrade osvajaj!

Portal Jabuka.tv u suradnji s West Herzegowina Festom organizira fotografski Nagradni natječaj – ROCKaj i fotkaj!

Osnovna zadaća svih koji žele sudjelovati i osvojiti vrijedne nagrade kao što su PlayStation 4 i sponzorski poklon paketi je ludo se zabaviti i fotkom zabilježiti svoje omiljene trenutke tijekom WHF-a. Vaše kreativne fotografije najluđe zabave, proslave umjetnosti i kreativnog duha od 26. srpnja u 18:00 sati do 28. srpnja u 21:00 sati učitajte klikom na gumb ispod.

Kliknite i učitajte svoju fotografiju na jabuka.tv/WHF

Isti autor može poslati najviše 3 fotografije.

West Herzegowina Fest je festival koji od samih početaka nastoji potaknuti mlade kreativce da stvaraju i ponosno prezentiraju svoja djela. Sve što vam preostaje je prepustiti se mašti, doživjeti uzbudljivu atmosferu festivala i izraziti ekspresiju svog iskustva kroz fotografije.

Čekaju vas bogate nagrade, stoga se iduća tri dana prihvatite fotića ili mobitela i s ponosom pokažite kako vaša ekipa ROCKa, uživa u kreativnosti i užarenoj atmosferi WHF-a.

Glavna nagrada koju osigurava portal Jabuka.tv je PlayStation 4, a ostale nagrade su sponzorski poklon paketi koje su osigurali:

Žiriranje:

Stručni žiri, koji čine Lara Medić, Kate Filipović i Beat Čolak, odabrat će najkreativnije radove i odrediti kome ide glavna nagrada.

Dobitnike ostalih nagrada odabrat će publika, odnosno nagradu odnose fotografije koje ostvare najveći broj likeova unutar aplikacije.

Jedan natjecatelj može osvojiti samo jednu nagradu. Nakon završetka natječaja, dobitnik će biti obaviješten 28. srpnja tijekom programa na West Herzegowina Festu, kao i na portalu Jabuka.tv.

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju natjecatelji su suglasni, u slučaju da postanu dobitnici neke od nagrada, da se njihovo ime i slika mogu od strane organizatora objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu te u marketinške svrhe, i to isključivo, vremenski i teritorijalno neopozivo u svim medijima.

Sretno svima!


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.