Bešlić zapošljava 20 pripravnika u Gradsku upravu Grada Mostara

Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić raspisao je natječaj za prijem pripravnika sa odgovarajućom stručnom spremom u Gradsku upravu Grada Mostara.

Gradskoj upravi potrebno je 20 pripravnika sa završenom visokom stručnom spremom.

Grad putem oglasa traži devet diplomiranih pravnika, pet diplomiranih ekonomista, dva diplomirana inženjera građevine, dva diplomirana inženjera prometa, jednog diplomiranog inženjera računarstva/informatike i jednog diplomiranog inženjera poljoprivrede.

Pripravnici će obavljati poslove u svrhu osposobljavanja za samostalan rad u okviru svoje struke i stjecanja radnog iskustva za polaganje stručnog (upravnog) odnosno javnog ispita.

Radni odnos Pripravnik zasniva se na period od jedne godine, prenosi Dnevni list.

Sve ostale detaljne informacije možete naći na ovom linku.

(www.jabuka.tv)


5 komentara

  • Da i vec se zna tko ce ovo date u javnost da malo normale ljude zivcirate. Zna se da ce na sva takva i sl.mjesta doci podobni a sposobni ce rintati za 500km il cekati na birou

  • Pripravnicki je na godinu dana. Opet ga ceka biro, i onda moze lakse naci posao, koliko znam po natjecajima je na prvom mjestu iskustvo. Samo ne znam sta ce tu nauciti. Sto se tice posla svi ko “crnogorac”

  • NEMOGU DA VJERUJEM NITI ZNAM KAD SU BAS TAKO PROGURANI TI PRIPRAVNICI.”SRAMOTA” DA LI TAJ IJEDAN PRIPRAVNIK IMA DJECU.MOJA KCERKA I ZET OBADVOJE PRAVO ZAVRSILI IMAJU TROJE DJECE PODSTANARI ODGOVORI DRZAVO.NIJEDNO NERADI.REDOVNO SE JAVLJALI NA KONKURS.ZAR TO LJUDI B I H MOZETE MIRNO GLEDATI.ZAR PORED FAKULTETA MORAJU SAD UCITI I NJEMACKI JEZIK I PRODAVAT NESTO SIROTINJE DA BI IMALI ZA PUTA.A STA CETE NISU IMALI STELU. SABINA ANTIC

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.