Jabuka te vodi na veliki koncert Severine u Širokom Brijegu

Kraljica hrvatske estrade i jedna od najpopularnijih pjevačica u regiji, Severina Vučković, održat će veliki koncert u Širokom Brijegu! Spektakl će se održati u nedjelju, 9. studenog 2014. godine s početkom u 20:00 sati u dvorani Pecara u Širokom Brijegu.

Portal Jabuka.tv je medijski pokrovitelj spektakla u Širokom Brijegu, a na vijest o velikom koncertu javili su se brojni čitatelji i tražili informacije o ulaznicama i rasporedu sjedenja.

Cijena ulaznica u pretprodaji za parter iznosi 15 KM, a za tribine 20 KM. Ulaznice možete kupiti na sljedećim prodajnim mjestima: Benzinska crpka Mepas (Široki Brijeg), Info pult Mepas Mall-a (Mostar), Caffe bar Tropicana (Posušje), benzinska crpka Grafotisak (Grude) i online na kupikartu.ba

Ulazi u dvoranu Pecara otvaraju se u 18:00 sati, a ‘Happy’ prvih 500 gostiju nagrađuje poklon paketima.

Portal Jabuka.tv nagrađuje čitatelje ulaznicama za koncert! Svoje podatke (Ime, Prezime, Mjesto prebivališta, Godinu rođenja i Broj mobitela) pošaljite na mail: [email protected] uz naznaku maila ”Jabuka me vodi na koncert Severine”.

Nagradna igra završava u subotu, 8. studenog 2014. godine u 14:00 sati.

(www.jabuka.tv)

34 komentara

  • ma nosi kurvu u picku materinu, dabogda joj niko ne dosa za 20km. čobanka, da nije jela kurac svaki dan ima 20 godina nebi se znalo danas za nju

  • Mora se priznati kak je ovaj čovjek velik čovjek. Mislim naravno na ovog pokojnog Čerčila , Ljubušaka i velikog čovjeka i Hrvata , koji se nije stidio svog hrvatstva niti je volio zločinačku, i zmijsku zvezdu petokraku. Žao mi je što o njemu nisam znao više ,što nikad nisam ni od koga čuo barem nešto o njemu. Vidi se da je bio velik vjernik, i velik čovjek -Hrvat. Takvih ljudi nestaje , sve ih je manje i menje. Živimo u svijetu koji cijeni samo komercijalu, uspjeh na brzaka i svijet moderne ,urbane tehnologije koja krade dušu čovjeku. Pokojni je očito bio simbol, i znak nekih prošlih, tradicionalnih vrjednota , koje se gube u ozračju bezdušne današnjice , koja u svemu vidi i traži zlatno tele-novac. Pokoj vječni svakom dobrom čovjeku i Hrvatu ,koji se nije stidio reći da je Hrvat, i koji nije volio krvničku zvezdu petokraku. Žao mi je išto ovo pišem na pogrešnoj stranici, odnosno na vijest o ovoj prostitutki severini , koja će nam ponuditi neke nove vrjednote , sasvim suprotna onima o kojima je svjedočio pokojni Čerčil.

  • Nije koncert Severine, nego SeveriNIN koncert… Isto kao majice seke – sekina majica, torba mame – mamina torba!

  • Seve će napuniti dvoranu na pecari i napraviti spektakl koji ovdje nije viđen.Što je sa ovim pjevačicama što dolaze iz Srbije svaki vikend po diskotekama po hercegovini,one bolje i poštenije.Ai ovi i ove što ovako komentiraju da imaju priliku ko ona ništa nebi bili bolji.Seve samo naprijed,očekojemo spektakl u Nedelju,tko voli neka izvoli tko nevoli neka ide na cajke u Mostar ili Posušje.

  • Seve je pokazala što god da radi radi sa ljubavi i zdušno,profesionalno i na zavidnom nivou.Bilo da se radi o pjevanju,scenografiji njeni nastupa,plesu,sexu itd.Žena profesionalka.Seve dobro nam došla u Široki,na Pecaru.

  • Severina u negativnom smislu,kako je želite prikazati pun vam grad i te su nedeljom i na misi imaju muževe itd.Prema tome pustite ženu na miru neka održi koncert kako samo ona to zna.Nesumnjam u kvalitetu koncerta i štimung koji će napraviti.

  • Seve legendo posudit ću novac ali ću doći na ovaj veličanstveni koncert,spektakl na Pecari.Ovi zlobnici neka sjede kući i gledaju Izeta.Moji Širokobriježanikani te se žene,grad vam pun kurvaluka,droge,kriminala a vi se spopali Severine.Ona je samo večeras tu a ovi svi nabrojani problemi nam ostaju,što sa njima pametnjakoviči.

  • Tko se želi zabaviti,plesati,pjevati i uživati u Nedelju neka dođe na Pecaru.Tko želi tračati,ogovarati itd.neka ga kući.Vidje će mo kome će biti ljepše…Ja sam na Pecari sa ekipom.NJen privatni život me ne zanima,to je njena stvar,ovo je koncert pjesme i zabave.Ovi što budu ostali kući mogu naviti njen porn.uredak i uživati kući,žena i to radi da valja.

  • Zar se u 21om stoljeću još raspravlja o tome kakvu tko glazbu sluša, tko gdje ide, tko se s kim jebe i tko kako pjeva? Dragi ljudi, odite gdje vam volja, a ne idite gdje vam nije volja. Najlakše je osuđivati, a to svima odlično ide. Neka nama Sevke, i naravno, narodnoga veselja 🙂

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.