J.Lo na vjenčanju otpjevala novu pjesmu koju je posvetila mužu

Jennifer Lopez iznenadila je Bena Afflecka na vjenčanju, kada je priredila mini show, otpjevavši novu pjesmu posvećenu njemu.

Naime, J.Lo. otpjevala je pjesmu uz plesačice, a Ben je posmatrao s ogromnim osmijehom na licu.

U videu, J.Lo nosi jednu od svoje tri vjenčanice, a okružena je plesačicama i pratećim pjevačima, koji su svi obučeni u crno. Osim što pjeva, ona pokazuje i neke od svojih prepoznatljivih plesnih pokreta, tresući bokovima.

U stihovima pjesme Jennifer pjeva o strasti u Benovim očima, kao i o tome kako ga još uvijek voli nakon svih ovih godina.

Podsjećamo, proteklog vikenda na raskošnom imanju u Georgiji održalo se trodnevno vjenčanje Jennifer Lopez i Bena Afflecka, nakon što su se tajno vjenčali prije mjesec dana u Los Angelesu.

Jenniferina i Benova ljubav počela je prije 20 godina, jer su se prvi put zaručili 2002. godine, ali su vjenčanje prekinuli samo nekoliko dana prije datuma u rujnu 2003. godine.

Ostali su zajedno do početka siječnja 2004. prije nego što su se razišli. I Jennifer i Ben su se vjenčali i imali djecu sa drugim ljudima, ali su se vratili jedno drugom u travnju 2021. godine.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.