Grašo se požalio: S obitelji provodim manje vremena nego što sam htio

Petar Grašo u braku je s glazbenicom Hanom Huljić, s kojom je potkraj srpnja dobio djevojčicu Albu. Iako uživa u roditeljstvu, novopečeni otac na jednu se stvar požalio.

Zajedno provodimo manje vremena nego što bih htio jer je ova sezona doista pretrpana koncertima koji su dogovoreni prošle godine i prebačeni su na ovo ljeto zbog korone. Baš zbog toga su mi trenuci s obitelji još dragocjeniji. Sretan sam što sam blagoslovljen ulogom roditelja, otkrio je Grašo.

Petar nije tip kojemu su crtice iz privatnog života ispred glazbe i publike, ali ovaj put nije mogao odbiti. Grašo je govorio koliko dragocijenog vremena ima za kćerkicu, piše Story.

U posljednje vrijeme isticali ste da ste Hana i vi normalan par, očito se i sami čudite medijskoj pompi koja se stvorila nakon što se doznalo za vašu vezu i dolazak bebe. Iako ste regionalna zvijezda, jeste li zbog svega toga poželjeli anonimnost?

Anonimnost je kategorija s kojom sam se pozdravio prije 25 godina kada sam uzeo mikrofon u ruke. Naučiš živjeti sa spoznajom da te svi znaju dok šetaš ili barem misle da te znaju. Ne smeta mi to, ljudi ti prilaze, vole te i imaju potrebu podijeliti nešto što ih vezuje uz moju glazbu. Volim ljude i nikad nisam imao nijedno loše iskustvo, dapače. Hana je također odrasla u obitelji koja je pod medijskom lupom, a po prirodi je povučena osoba. Zanimanje medija za našu vezu i dalje je golemo, no trudimo se koliko možemo ne biti involvirani u to i živjeti što je moguće dalje od tabloida. Tri četvrtine mog života su javni i vezani uz medije i puno ljudi. Ovu posljednju četvrtinu čuvam za sebe i ne dijelim je sa svakim.

Kazao je za Story i kako izgleda druženje s Tončijem Huljićem, Haninim ocem.

S Tončijem je konstantan ringišpil što se tiče pošalica. Jedan drugome svakodnevno pronalazimo slabe točke i jedva čekamo ‘udariti’ po njima. To je čista Dalmacija. Slični su po tom pitanju i moji roditelji i sestra pa su zajednički obroci poput sitcoma, kazao je Grašo, otkrivši potom da je Tonči kao djed brižan kao i ostatak njihove obitelji.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.