Izvučeni sretni dobitnici prvog ciklusa nagradne igre ”Mobilno bankarstvo otvori i nagrade osvoji” NLB Banke Sarajevo

U izvlačenju prvog ciklusa nagradne igre pod nazivom ”Mobilno bankarstvo otvori i nagrade osvoji” u organizaciji NLB Banke d.d., Sarajevo nagrađeno je pet sretnih dobitnika.

Prvi ciklus trajao je u razdoblju od 15. veljače do 15. travnja na području Federacije Bosne i Hercegovine. Sudionici nagradne igre bili su svi klijenti koji su koristili ili aktivirali NLB mobilno bankarstvo i izvršili jednu prijavu u mobilnu aplikaciju u razdoblju trajanja ciklusa nagradne igre.

Sretni dobitnik Samsung Galaxy Z Flip mobilnog telefona je Josip Topalović iz Nove Bile, dobitnik Playstation 5 konzole je Admir Suljić iz Srebrenika, Damir Brguljašević iz Živinica osvojio je laptop marke HP, dok je Samsung Galaxy Watch pametni sat otišao u ruke Džemala Šadića iz Čelića, a Panasonic bežične bluetooth slušalice u ruke Sabine Hodžić iz Tuzle.

Drugi ciklus nagradne igre ”Mobilno bankarstvo otvori i nagrade osvoji” počinje 1. lipnja i traje do 31. srpnja 2022. godine.

Izvlačenje dobitnika bilo je organizirano u sjedištu NLB Banke d.d., Sarajevo putem softverskog programa koji je izvlačio dobitnike principom nasumičnog odabira uz nadzor tročlanog povjerenstva.

Za više informacija o nagradnoj igri posjetite: www.nlb-fbih.ba

*Sponzorirani članak