Izvučeni dobitnici velike nagradne igre „Sa Saponijom osvoji Renault Captur!“

Prošlu subotu u prizemlju Mepas Malla održano je izvlačenje velike nagradne igre „Sa Saponijom osvoji Renault Captur!“ U nagradnoj igri mogli su sudjelovati svi sa jednom ostvarenom kupovinom dva tekuća proizvoda Saponije u bilo kojoj kombinaciji i slanjem poruke s brojem računa i osobnim podacima na broj 091 410 701.

Među vrijednim nagradama bile su torbe za razvrstanje rublja, 10 wellness vikenda za 2 osobe u luksuznom hotelu Mepas, 5 LG G3 smartphonea i 2 Renaulta Captura. Koga je Saponia razveselila fantastičnim nagradama možete pogledati na link na dobitnike (bit.ly/Dobitnici_saponia.)

Nagradna igra trajala je do 27.07.2015. Izvlačenje je bilo javno, odvijalo se elektronskim putem, slučajnim odabirom iz baze poslanih SMS poruka.

Zahvaljujemo se partnerima nagradne igre GUMA M, ovlaštenom Renault partneru, HT ERONET i Hotelu Mepas što su podržali nagradnu igru i osigurali vrijedne nagrade.

Čestitamo svim dobitnicima na osvojenim nagradama. Zahvaljujemo se svima koji su vrijedno slali SMS poruke i sudjelovali u nagradnoj igri.

Vaša Saponia