Izložba fra Tihomira Bazine ”Priča o kavi”

Bez kave vaš je dan nezamisliv!? Jedna, dvi, tri…? Možda i više? S njom sve započinje: druženja, prijateljstva, velike ljubavi, razgovori o vjeri, sportu, politici… Bez kave nema početka. Možda je često i sinonim za nešto drugo!? Uglavnom, što god bilo, meni je bitna pa sam je upravo zato pretočio u 42 likovna ostvarenja. 

Ako vas zanima kako to izgleda onda svakako dođite na moju treću samostalnu izložbu koja će se održati na Kerametalu u Ljubuškom na Međunarodni dan kave, 1. listopada 2013. s početkom u 19:30.

Ugodna atmosfera, opuštena glazba i društvo, neopterećujuća priča…

Biografija

Fra Tihomir Bazina rođen je u Kočerinu (Široki Brijeg) 1981. godine. Nakon srednje ekonomske škole upisao je Akademiju likovnih umjetnosti u Širokom Brijegu gdje je i diplomirao 2004. godine te stekao zvanje akademskog grafičara i profesora likovne kulture. Po završetku studija odlazi u franjevački Red manje braće te postaje članom Hercegovačke franjevačke provincije Uznesenja Blažene Djevice Marije. Diplomirao je filozofsko – teološki studij na Katoličkom bogoslovnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 2012. godine. Na poseban način bavi se minijaturom. Do sada je izlagao na dvije samostalne te više skupnih izložbi u zemlji i inozemstvu (Hrvatska, Španjolska). Posebno ističe izlaganje na Pasionskoj baštini u Zagrebu 2008. i 2012. godine. Autor je poštanske markice Božić i Nova godina 2013. koja će uskoro biti objavljena. Trenutno živi i radi u župi Čerin.

(www.jabuka.tv)
1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.