Izetbegović nakon nenajavljenog sastanka: Postoji spremnost da se pokrenemo – Jabuka.tv

Izetbegović nakon nenajavljenog sastanka: Postoji spremnost da se pokrenemo

Predsjednik SDA Bakir Izetbegović nakon sastanka s liderima SNSD-a Miloradom Dodikom, HDZ-a BiH Draganom Čovićem i veleposlanicima EU i SAD-a, Johanom Sattlerom i Ericom Nelsonom, kazao je da je sastanak održan s ciljem da veleposlanici pokušaju pomoći da se krene u rješavanje problema u našoj zemlji.

Izetbegović je dodao da je zadovoljan atmosferom i željom svih aktera sastanka u zgradi Delegacije EU u Sarajevu da se napravi bolja atmosfera u državi i da se krene u reforme.

Dva veleposlanika pokušavaju nam pomoći da se napravi jedna bolja atmosfera, da se krene u vezi pitanja bitnijih reformi, naročito u vezi implementacije 14 prioriteta Europske komisije, dodao je Izetbegović, prenosi Fena.

Naveo je da su on, Dodik, Čović inzistirali na pomoći u nabavi cjepiva i rješavanju migrantske krize.

Ušlo se i u neke detalje oko sastanaka HDZ i SDA, može li ići samo Izborni zakon kao zakon ili je potrebna ustavna reforma. Dakle set starih pitanja. Tu su bila i pitanja prijenosa nadležnosti, uz otpor RS-a. Ali ništa nismo zakovali. Postoji spremnost da se pokrenemo, zaključio je Izetbegović.

(www.jabuka.tv | Foto: Arhiva)


10 komentara

  • Tako je toxibaki. Da spojiš oteo. I da odeš tamo gdje je tito otišao. Štetu nam učiniše. Burek vam mastan bio

  • Star konj se ne pokrece. Okasnilo ste bar 25 god. Maknite se.. Golf 2 je zastario izasao golf 8 puno ljepsi, moderniji i bolji. E tako i vi, na politicko smetljiste sa svim vama koji ste nas zakucali u propast i svijet lopovluka i nepotizma, korupcije, rodbinski pogodovanja i talova. Samo se maknite i mi smo vec pokrenuti ali bez vas Bakire i Dragane i Komsicu i Niksicui Lagumdzija i Ljubicu i Dodiku i Sarovicu i svi ostLi stari politicki trabanti….

  • Pomažu im strani veleposlanici da se postigne bolja atmosfera na sastanku???

    Ljigavci odvratni. Pa u vlastitim kućama vas ne podnose više….odhebite

  • Nema se tu šta više pričat, stvar je potpuno jasna. Nećemo da muslimani imaju dva predsatvnika a mi nijednoga.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.