Izetbegović: Jelka Milićević bi bila dobra predsjedateljica Vijeća ministara

Kandidat SDA za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović smatra da bi aktualna ministrica financija i dopremijerka Federacije Bosne i Hercegovine, Jelka Milićević (HDZ), bila dobro rješenje na funkciji predsjedavajućeg Vijeća ministara.

Izetbegović je to izjavio u četvrtak tijekom debate na Federalnoj televiziji s ostalim kandidatima za člana Predsjedništva iz reda bošnjačkog naroda Denisom Bećirovićem (SDP) i Mirsadom Hadžikadićem (PZP).

Mislim da će ovaj put biti neko iz HDZ-a. Oni imaju iskusne ljude, nećemo im mi birati predsjedavajućeg, ali ćemo inzistirati na tome da to bude kvalitetan, iskusan muškarac ili žena, možda čak žena. Recimo, Jelka Milićević je dosta dobro radila u Vladi FBiH.

Mislim da to može dobro nositi na državnoj razini, ali da ne govorimo unaprijed. Bitno je da to bude muškarac ili žena koja dobro poznaje sustav. Da bude vrijedan, da radi, zaključio je.

Pogledajte kako Bakir “parla” engleski

(www.jabuka.tv)

11 komentara

  • Dasta je sa novalicem i Srbijom bila rame uz rame u pljacki stoljeca sa raspiratorima. To sto su bolesnike gušili,, ubijali,, tim neispravnim Ventilatorima nikom nista. Super, cim te Bakir hvali znaci da valjaš…

  • Ovo hoće novu fiskalizaciju i ko zna sta još sto sto im trenutno ne može proc.. ovi misle godinu unaprijed.. i nebi me čudilo da Borić bude izabrana.

  • Najbolja bi bila za mirovinu…neugodno je vise gledati. A mladi i obrazovani ljudi odlaze, jer nemaju pristojan posao…ovi djuturumi zalegli u fotelje, ne mrdaju…osobito ka dodju s drzavnog rucka, mozda im je pozlilo.

  • Boze sacuvaj. Nikad ih se rijesiti. Covic, Barisa, Borjana, Jelka, Marina Pendes, Mijo Kresic itd. Vjecno ce da nas prestavljaju. Bakir je hvali znaci da je prava.!!👍😂😂😂

  • posve je jasno,da :
    Amerika je dozvolila Izetbegoviću da sa Bošnjacima biraju Hrvatima predstavnike u BiH.
    Hrvatima predostoje još samo da zamole Rusiju i Kinu da taj problem aktualiziraju u UN.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.