Izašao novi teaser za četvrtu sezonu Stranger Things

Petnaest mjeseci nakon izbacivanja prvog teasera, tvorci megapopularne serije Stranger Things objavili su novi misteriozni teaser.

U njemu se nagoviješta povratak dr. Martina Brennera, kojeg glumi Matthew Modine.

Radnja jednominutnog teasera smještena je u Hawkins National Laboratory gdje je Brenner odgajao, trenirao i eksperimentirao na djeci sa psihokinetičkim moćima, uključujući Eleven, zvijezdu serije.

Na kraju teasera kamera se zaustavlja pred vratima s brojem 11 te se čuje Brennerov glas koji pita: “Slušaš li, Eleven?”. Ona zatim dramatično otvara oči. Time se, pišu mediji, nagoviješta radnja nove sezone koja će se, čini se, baviti ranim djetinjstvom Eleven u laboratoriju.

U prethodnom se teaseru, koji je izašao u veljači prošle godine, saznalo kako je Hopper, jedan od omiljenih likova serijala, živ.

Uzbuđeni smo što možemo službeno potvrditi da je produkcija četvrte sezone počela, rekla su tada braća Duffer, tvorci serije, no snimanje je moralo biti prekinuto zbog pandemije. Nastavljeno je tek krajem rujna prošle godine, a zasad nije poznat datum dovršetka snimanja niti datum premijernog prikazivanja četvrte sezone.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.