Izašao je prvi broj lista Tragovi, godišnjak Franjevačke mladeži (Frame) u Hercegovini

U izdanju Hercegovačkog područnog bratstva Frame izašao je prvi broj lista Tragovi. Riječ je o godišnjaku Franjevačke mladeži (FRAME) u Hercegovini. Na ukupno 80 stranica ponuđeno je bogatstvo sadržaja, počevši od predstavljanja svih Frama u Hercegovini, pa do poticajnih tekstova koje su napisali framaši, svjetovni franjevci, fratri i sestre klarise.

Riječ glavnog urednika potpisuje Mateo Zadro, a autori ostalih tekstova su: Josipa Vukoja, nacionalna predsjednica Frame BiH, članovi područnog vijeća Frame Hercegovine: Mateo Zadro, Anđelka Oreč, Marijana Mikulić, Toni Iličić, Andrea Odak i Tomislav Gašpar, fratri: fra Bože Milić, fra Mate Logara, fra Josip Vlašić i fra Miro Babić, te framaši i članovi Franjevačkog svjetovnog reda: Marija Šaravanja, Marija Brekalo i Vedran Biokšić.

„Ovaj godišnjak osmišljen je i pripremljen iz ljubavi, a odavno znam da ono što se čini iz ljubavi ne može ostaviti nego lijep trag. Nadam se da ćeš pronaći štogod za sebe i da ćeš krozovaj godišnjak putovati sa smiješkom na licu. Mladost, igra, ljubav, dobrota i sve ono što ne možeš pronaći u svakodnevnim, tjednim ili mjesečnim novinama i časopisima sada smo okupili na jednome mjestu. Mislim da ne možeš ni zamislit kakva te sve pustolovina čeka na sljedećim stranicama! Zato putuj polako i sigurno da ti ne bi što promaklo!“ – poručio nam je glavni urednik Tragova, Mateo Zadro.

(www.citluk.net)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.