Iz Srbije u BiH: Preko Drine krijumčarili zaštićene robne marke

Službenici Postrojbe granične policije Zvornik su u nedjelju 2. travnja, u suradnji s pripadnicima Stanice granične policije Gučevo Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srbije, spriječili krijumčarenje veće količine robe iz Srbije u Bosnu i Hercegovinu.

Riječ je o tekstilnoj robi zaštićenih robnih marki “Nike”, “Tommy Hilfiger”, “Adidas” i dr., koju su N. N. osobe pokušale prokrijumčariti čamcem preko Drine. Ugledavši policijske službenike, udaljili su se, odbacivši pakete robe. U tijeku je daljnji rad na ovom slučaju i otkrivanju počinitelja ovoga kaznenoga djela.

Osim ovoga, iz Granične policije BiH priopćeno je da su Službenici Postrojbe za podršku i kontrolu Terenskoga ureda Sjeverozapad Gradiška Granične policije BiH u nedjelju 2. travnja spriječili nezakonit prijenos 6.000 eura preko državne granice.

Novac je otkriven na drugoj liniji graničnih provjera kod V. S. (1953.) koji je upravljao teretnim motornim vozilom Iveco, bh. registarskih oznaka. Državljanin Bosne i Hercegovine kontroliran je pri izlasku iz BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Gradiška.

(www.jabuka.tv)
Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.