Iz Rusije će bit protjerano pet hrvatskih diplomata

Rusko ministarstvo vanjskih poslova objavilo je da će iz zemlje biti protjerano pet diplomata iz hrvatskog veleposlanstva u Moskvi, kao odgovor na protjerivanje ruskih diplomata iz Zagreba.

Hrvatska je 11. travnja objavila da je protjerala 18 ruskih diplomata i šest članova administrativno-tehničkog osoblja iz veleposlanstva u Zagrebu.

Ruska Federacija dan kasnije izrazila je snažan prosvjed hrvatskim vlastima i zaprijetila mjerama odmazde.

(www.jabuka.tv)

9 komentara

  • koga briga za europska potrčkala iz Hrvatske .
   Hrvatska sa istospolnim brakovima treba biti uništena i snjom svi Hrvato koji to podržavaju !
   I Isus kaže grana koja ne da ploda se siječe i u oganj baca…
   A u tome će nam pomoć kršćani Rusi !
   Kod njih su takve izopačenosti iskorijenjene

   • Glup si ka k.rac. Sto se ne preselis u Rusiju debilu kad je tako lijepo pa zivi po svojim ”demokratskim” pravilima?

    • nebitan si
     27. svibnja 2022. u 15:59 dobro te je sunce odalamilo pa jeli tvoj plenki briselska dama otjerao ruske diplomate uveo sankcije rusiji što on ima ovisi o rusiji cjeli svijet imaju sve energente hranu pa nije on to uveo rusiji nego nama narodu koliko sada plaćamo hranu gorivo od ovoga samo amerikanci imaju koristi po tebi što je putin trebao da mu čestitku pošalje i poslata mu je jedna bezopasna u zagreb ne bude li šutio spremiće mu on i veću i ozbiljniju ne treba se sa rusima zajebavati ne branim ih ali manje su zlo od ovih sa zapada što nas okupiraju parama ovako su se zaletili u drugom ratu drugi osvajači pa kako su prošli brzo gube pamćenje

 • Plenki mislio da ce on protjerati ruse a da ce ovi njega držati u Rusiji. Bas mudar i pametan potez Briselskog uvlaciguzana. Francuzi, Turska, Mađari, Austrijanci itd. Svi smiruju tenzije i na oprezu sa izjavama i potezima a Plenki se ponasa tko da je presj Amerike.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.