Iz Njemačke u BiH krijumčario Nuttelu i Kinder jaja

Policijski službenici Jedinice granične policije za podršku i kontrolu Gradiška su 2. travnja 2015. godine na magistralnom putu Bosanska Gradiška – Banja Luka zaustavili i kontrolirali teretno motorno vozilo marke ”Mercedes” s priključnim vozilom registarskih oznaka SR Njemačke, kojim je upravljao državljanin BiH, J. A. (1972.)

Kontrolom je utvrđeno da je tovarni prostor priključnog vozila pun nove robe. Zbog sumnje da se radi o krijumčarenoj robi, policijski službenici Granične policije BiH su obavijestili Regionalni centar Banja Luka Uprave za neizravno oporezivanje BiH.

Zajedničkim radom utvrđeno je da se u vozilu nalazila razna roba bez potrebne dokumentacije poput prehrambenih proizvoda: 11.500 komada čokolada od 100 grama i oko 1.500 komada čokoladnih slatkiša poput Nutella namaza ili Kinder jaja, te u manjem broju drugih roba: perilica rublja, suncobran, mikrovalne pećnice, romobil, dezodoransi, deterdženti za rublje i dr.

Otkrivena krijumčarena roba i predmet su predati Upravi za neizravno oporezivanje BiH na dalje postupanje, priopćeno je iz Granične policije.

(www.jabuka.tv | Foto: Granična policija BiH)

Komentiraj: