Iz Googlea se ispričali korisnicima: Pobrinut ćemo se da se ovako nešto ne ponovi u budućnosti

Nakon što brojni korisnici diljem svijeta nisu mogli koristiti Googleove servise i usluge, situacija se normalizirala.

Problemi bi trebali biti riješeni za većinu korisnika. Nastavit ćemo s radom na normalizaciji usluge. Budite uvjereni da je pouzdanost sustava glavna briga i zadaća u Googleu te stalno radimo na tome da poboljšamo naš sustav, stoji u službenoj obavijesti.

Na upit Zima o tome što je razlog problema koji su zahvatili cijeli svijet, iz Googlea su poslali ispriku.

Danas je u 3:47 sati po pacifičkom vremenu došlo do prekida sustava provjere autentičnosti Googlea na približno 45 minuta zbog problema s internom kvotom za pohranu. Usluge koje zahtijevaju od korisnika prijavu doživjele su veće stope pogrešaka tijekom tog razdoblja. Problem s autentifikacijskim sustavom riješen je u 4:32 sati po pacifičkom vremenu. Sve usluge sada rade normalno. Ispričavamo se korisnicima zbog neugodnosti. Provest ćemo temeljitu provjeru kako bismo osigurali da se ovaj problem ne ponovi u budućnosti, odgovorili iz Googlea.

Podsjetimo, u ponedjeljak oko podneva brojni sukorisnici Googlea i njegovih servisa diljem svijeta primijetili su probleme sa servisima. Većini korisnika javljao se “Error 502” i nemogućnost pristupa Gmailu, Hangoutu, Driveu, ali i YouTubeu.

Brojni korisnici u problemima: Pao Gmail, YouTube i drugi Googleovi alati

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.