Ivica Kostelić čestitao učeniku: Sedam godina smo čekali

Filip Zubčić stigao je do prve pobjede u Svjetskom kupu. Najbolji hrvatski skijaš bio je najbrži u veleslalomskoj utrci japanskoj Yuzawi Naebi.

Tim trijumfom ostvario je rezultat karijere i ispisao povijest hrvatskog skijanja. Naime, postao je prvi Hrvat koji je pobijedio u veleslalomu ikada. Zvuči nestvarno, ali ni veliki Ivica Kostelić to nije uspio.

Sedam godina čekala je Hrvatska na pobjedu i zlato u Svjetskom kupu. Još od Ivice i njegovog slavlja u Kranjskoj Gori 2013. godine.

Naravno, bez Kostelića nije prošlo no ovo slavlje. Zubčićev trener odmah se oglasio na Instagramu po povijesnom rezultatu i čestitao Filipu na velikom uspjehu.

Filip Zubčić osvojio veleslalom u Japanu

Sedam godina smo čekali! I konačno smo ovdje: Filip Zubčić ponovno je vratio Hrvatsku na postolje! Njegovo samopouzdanje osjetio sam još u Garmisch-Partenkirchenu i već tada sam bio siguran: pobjeda je samo pitanje vremena. 

Jedna od najvećih nagrada u našim životima je pogledati nazad i vidjeti naslijeđe koje nas čini ponosima.

Bravo, Zubo!

Objavio je i story na Instagramu s fotografijom svog posljednjeg i Zubčićevog današnjeg slavlja uz poruku: 2540 dana. Vrijedilo je svakog j**enog trenutka čekati na ovaj osjećaj.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.