Ivanković za Jabuka.tv: Većini igrača, kao i meni, krenule su suze

Najpoznatiji dvoranski malonogometni turnir koji se igra u Zagrebu, došao je do svog 50. izdanja koje je obilježila ekipa “Krešimir Keta Bandić”.

Na turniru sudjeluju brojne kvalitetne ekipe prepune futsal reprezentativaca iz raznih zemalja. Trofej je ipak uzela ekipa koja nije bila među prvim favoritima turnira.

Neki od najboljih futsal igrača koji nastupaju na ovom turniru su mogli birati u kojoj od odličnih ekipa će igrati, gdje bi bili financijski nagrađivani svakom utakmicom.

Neki od rijetkih igrača koji se nisu zamarali time su nosili dres za Krešimira Ketu Bandića, pa tako i igrač Ivan Ivanković koji je nam je prenosio svoje dojmove nakon velike pobjede u finalu.

Ne znam kojim riječima opisati ovaj osjećaj, ne znam ima li riječi za ovo. Prvo što smo osvojili najjači turnir u regiji, a drugo što smo igrali za “Ketu”. Osim toga, ovi momci su ”najluđi” što su sve ovo napravili za svoga prijatelja Ketu. Kada je Čolak obranio zadnji penal, krenule su mi suze kao i većini igrača, a osjećaj je bio…, rekao je Ivanković za portal Jabuka.tv.

Ekipa ”Krešimir Keta Bandić” osvojila Kutiju šibica

Kako kažu, na u utakmicu ulaze s ciljem da ostave srce na terenu. Osim što su igrali s mislima na Ketu, imaju riječi zahvale…

Između ostalog, igrali smo i za ljude koji su nam slali poruke podrške svaki dan. Tako se ovom prilikom zahvaljujem kako Mostaru, tako i cijeloj Hercegovini i Hrvatskoj na podršci koja nam je previše značila ovih dana, ljudi Hvala vam od cijele ekipe!, zaključio je Ivanković u izjavi za portal Jabuka.tv.

Božinović: Ovo je za Ketu, njegovu obitelj i cijeli Mostar

(www.jabuka.tv)

3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.