Ivanković: Ostvarili smo sve planirano na početku priprema – Jabuka.tv

Ivanković: Ostvarili smo sve planirano na početku priprema

Jure Ivanković Denis Ćorić
Pomoćni trener nogometaša Širokog Brijega Jure Ivanković zadovoljan odrađenim u dosadašnjem dijelu priprema.

Nakon prijepodnevnog treninga u petak momčad Širokog Brijega dobila je zasluženi odmor do prve pripremne utakmice protiv hrvatskog trećeligaša NK Neretvanac 1932 koja će biti odigrana na terenu s umjetnom travom u klupskom kampu “Musa-Karačić” u subotu u 13 sati.

Jako smo zadovoljni načinom na koji su igrači odgovorili na zahtjeve koje smo stavili pred njih u ovih desetak dana priprema. Iako su vremenske neprilike malo poremetile naš plan rada, uspjeli smo provesti u djelo sve planirano za ovu početnu fazu priprema, kazao je pomoćni trener Širokobriježana Jure Ivanković u razgovoru za klupsku Facebook stranicu.

Prva pripremna utakmica poslužit će stručnom stožeru kao idealna prigoda za provjeriti kvalitete trenutačnog igračkog kadra. No, izostat će nekoliko igrača koji osjećaju male tegobe. Oni će prije utakmice odraditi trening kako ne bi riskirali ozbiljnije probleme.

Početak je priprema, prva utakmica, najvažnije je da se novi igrači upoznaju s taktičkim zamislima stručnog stožera i iste primjene u igri. Bez obzira što se radi o pripremnoj utakmici, bilo bi poželjno ostvariti i dobar rezultat, jer je on uvijek dodatni poticaj za rad i dobru atmosferu na treninzima, naglasio je Ivanković koji se nada kako će prva provjera proći bez ozljeda igrača.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

  • Tko je stavio zahtjeve pred njih?Ti i Ćorić?A mogli bi vas dvojica biti od koristi nekome tko nikada nije vidio loptu pa mu kazati da se lopta udara nogom.Špicom najbolje.Nogometna ekipa ima 11 igrača i treba malo i trčat ako se može a ako nemože onda može i hodanje jer mi smo široki i idemo na pobjedu.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.