Ivanišević: Novak pregovara s još nekoliko velikih imena za Zadar

Nakon spektakla u Beogradu teniski Adria Tour seli se sljedećeg vikenda u Zadar. Direktor zadarskog turnira je Goran Ivanišević, koji je u izjavi za Sportklub rekao kako “ništa ne može ići po planu kad je on direktor”.

Kad sam ja direktor ne može ništa ići po planu, ovo je po meni tek početak, televizija traži glavni teren, no sve će na vrijeme biti dobro, rekao je Goran, osvrnuvši se potom na viđeno u Beoogradu.

Pohvale i mlađem bratu Đokoviću koji je odradio vrhunski posao. Vidjeli smo jedan spektakl i vrhunski tenis. DimitrovZverev, Nole, svi su pružili vrhunski tenis.

Rekao je  i kako se ulaznice za turnir u Zadru prodaju odlično, iako još nije sigurno koliko će gledatelja smjeti biti na stadionu, prenosi Sportklub.

Sutra će pustiti još karata, pitanje je koliko, jer kapacitet je devet tisuća, a ne znamo koliko ćemo moći pustiti, ali interes je velik. I to nas veseli, jer tu će biti prvi igrač svijeta Novak Đoković, možda budući broj jedan Zverev, tu su Čilić i Ćorić. A Novak još pregovara s nekoliko velikih imena, pa ćemo vidjeti kako će to na kraju izgledati.

Đoković uputio zahvalu svim građanima Zadra i Hrvatske

(www.jabuka.tv)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.