Ivanić: Teško očekivati kandidatski status ako se ne promijeni politička klima

Mi smo vrlo korektni jedan prema drugom. Nema povišenih tonova, nema nerazumijevanja, izjavio je predsjedatelj Predsjedništva BiH Mladen Ivanić komentirajući odnose u Predsjedništvu.

“Ima različitih političkih pogleda. Ja mislim da je to normalno. Trudio sam se da to u čemu se razlikujemo ne promoviramo u javnosti. I nastavit ću tako raditi. Ljudski su odnosi vrlo korektni, oko nekih stvari ponekad ne možemo doći do zajedničkog stava upravo u stvaranju općeg političkog ambijenta”, rekao je Ivanić u razgovoru za Oslobođenje.

On smatra da će biti jako teško očekivati kandidatski status, kako god da odgovorimo na pitanja iz upitnika, ako se ne promijeni politička klima, dok ne bude pozitivniji ambijent.

“A to znači, mora se riješiti Mostar, Stolac – moraju se riješiti neke stvari. Ne mislim daje to toliko teško, kako mi se čini da bi ključne političke osobe iz svih naroda trebale malo iskočiti iz ambijenta koji trenira većina. Samo malo pogledati šire, malo uzeti rizika na sebe i spremnosti da se nađu rješenja”, rekao je Ivanić.

(www.jabuka.tv)
Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.