Ivana Kindl i Aftershock obradili su pjesmu Dina Dvornika

Vokalistica moćnog glasa i dvojica vrsnih instrumentalista u potrazi za prvom pjesmom koju će iznijeti na svoj način zaustavili su se kod kralja funka.

Dino Dvornik objavio je 1990. godine danas kultni album “Kreativni nered”, a upravo je pjesma s tog albuma mjesto s kojeg kreće novi projekt na hrvatskoj glazbenoj sceni.

“Nisam mogao s njom” postala je “Nisam mogla s njim”, vrhunska vokalistica je Ivana Kindl, a vrsni instrumentalisti su Mario Rašić i Nebojša Buhin.

Ono što je počelo kao igra koja je rezultirala za nagradu Porin nominiranim instrumentalnim albumom “Aftershock” danas postaje bend s prvim singlom.

Kindl, Rašić i Buhin poznata su imena i stari suradnici u novoj glazbenoj avanturi – obrada koju su iznijeli zvuči kao posve nova pjesma – svježe i plesno žensko čitanje Dina Dvornika znači samo da će ovaj trojac sve čega se dotakne pretočiti u radijski hit. “Love radio” je album u nastajanju, a obuhvatit će obrade ovom trojcu dragih pjesama, prenosi Index.hr.

Osim njih, na singlu “Nisam mogla s njim” sudjeluju i Abel Kovačević na bubnjevima, Jurica Leikauff na klavijaturama, dok je sve snimljeno pod producentskom palicom Dragutina Smokrovića Smokve. Režiju spota potpisuje Damir Štrbe.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.