Ivan Čupić potpisao za Zagreb

Hrvatski rukometni reprezentativac Ivan Čupić (34) potpisao je trogodišnji ugovor s hrvatskim prvakom Zagrebom koji počinje teći 1. srpnja 2021. godine, objavio je klub.

U bogatoj i uspješnoj karijeri ovaj 34-godišnjak ima čak sedam odličja s reprezentacijom, četiri bronce i tri srebra, a čak tri puta je osvojio rukometnu Ligu prvaka, dva puta u dresu Vardara (2017., 2019.), a jednom s Kielceom (2016.).

Punih 15 godina igram u inozemstvu i Zagreb je za mene i moju obitelj došao u pravom trenutku. Sa sportskim direktorom Valčićem sam razgovarao oko toga da klub treba novih ljudi i nove energije. Ja sam se našao u toj viziji i planu kluba za sljedećih nekoliko godina i jednostavno sam odlučio da je vrijeme da se vratim kući te da probam pomoći koliko mogu, također i utjecati na mlade koliko mogu pošto je prisutna i rezultatska kriza, kazalo je desno krilo reprezentacije.

Čupić je trenutačno član Vardara, a tijekom karijere igrao je i za Kielce, Rhein-Neckar Lowen, Gorenje Velenje, Octavio Vigo, Medvešćak i Metković. Najboljim rukometašem Hrvatske proglašen je 2018. godine.

S nama starijima i iskusnijima se nadam da će se promijeniti atmosfera svlačionice, također pokušati ćemo dignuti i vratiti Zagreb koliko možemo na stare staze slave kada su bile pune dvorane i kada su padali dobri rezultati. Osjetio sam osjetnu kemiju, ambiciju i novi izazov u karijeri što mi je sigurno pomoglo pri odluci. Vjerujem da će sve izaći na dobro, dodao je Čupić.

Klub je s novim igračem dogovorio suradnju na tri godine počevši od 1. srpnja 2021. Tako je uz Željka Musu, još jedno veliko rukometno ime pojačalo redove hrvatskog prvaka od iduće sezone.

Mislim da ne treba trošiti previše riječi o kvaliteti pojačanja koje dolazi u naš klub. Zadovoljni smo da je postignut dogovor i da još jedan reprezentativac dolazi kod nas od sljedeće sezone. Sa svojim iskustvom kako na reprezentativnom polju tako i s osvojena tri naslova Lige prvaka naša ekipa će sigurno profitirati. Želimo Zagreb vratiti tamo gdje pripada na rukometnoj mapi Europe, i time smo se vodili kod dovođenja zadnjih pojačanja. Nadamo se odličnoj suradnji s Čupićem, rekao je direktor kluba Vedran Šupuković.

Hercegovac potpisao dvogodišnji ugovor s PPD Zagrebom

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.