Istraga tučnjave: Identificirana dva Širokobriježanina, Mostarci još nepoznati

Gotovo mjesec dana nakon tučnjave navijača uoči hercegovačkoga derbija između NK Široki Brijeg i HŠK Zrinjski Mostar, koja se dogodila 31. ožujka 2018. godine na Pecari u Širokom Brijegu, još uvijek nisu poznati svi sudionici i detalji ovoga slučaja.

Kako je za portal Jabuka.tv potvrdio Dražan Bošnjak, glasnogovornik MUP-a ŽZH, s područja Širokoga Brijega i Županije Zapadnohercegovačke ukupno je pozvano 9 osoba, nad kojima je provedena prekršajna obrada.

Tijekom prekršajne obrade utvrđeno je da su dvije osobe sudjelovale u narušavanju javnoga reda i mira te su tim osobama uručena dva prekršajna naloga, izjavio je za portal Jabuka.tv glasnogovornik MUP-a ŽZH.

Kako dodaje Bošnjak, od Policijske uprave Mostar zatražena je identifikacija više osoba koje su sudjelovale u narušavanju javnoga reda i mira u Širokom Brijegu, a osnovano se sumnja da su s područja Hercegovačko-neretvanske županije.

Ipak, odgovor PU Mostar još uvijek se očekuje, a nijedna od službi MUP-a HNŽ nije htjela konkretno komentirati ovaj slučaj, osim tvrdeći da se tučnjava dogodila na području Širokoga Brijega i da slučaj trebaju riješiti PU Široki Brijeg i MUP ŽZH.

Ružan početak derbija: Tučnjava navijača na Pecari

(www.jabuka.tv)


4 komentara

 • Haha zamisli scene nasih mupovaca,kaznili domace navijace,a one koji su dosli iz mostara 5h prije utakmice i izazivali(ali na kraju su dobili po nosu) njih nista,a mostarskim mupovcima svaka cast,ljudi brane svoje,a ne nasi se poceputali kojeg ce prije privest i kaznit.

  21
  2
 • Ultrasi ga mogu samo popusiti Skriparima.
  Malo ih je al su yebeni,nedaju na sebe,sami protiv svih.Sirokobrijeski ponos nedajte se,samo jako.

  17
  6