Ispred Memorijalnog centra u Potočarima ostavljena vreća sa svinjskim otpadom

Ispred Memorijalnog centra u Potočarima kod Srebrenice za sada nepoznate osobe ostavile su vreću sa svinjskim otpadom, prenosi Avaz.ba

Ovu informaciju priopćili su iz Općinskog odbora SDA Srebrenica te su najoštrije osudili, kako su naveli, ovaj vandalski i sramni čin.

Riječ je o gnusnom napadu, s ciljem skrnavljenja mezarja žrtava genocida u Srebrenici, te brutalnog vrijeđanja osjećaja preživjelih i obitelji ubijenih Srebreničana, sa jasnim političkim konotacijama. Od nadležnih organa bh. entiteta RS, prije svega policije, očekujemo da što prije utvrde i sankcioniraju počinitelje, ali i da se utvrdi politička odgovornost za ovakve stvari, priopćili su iz SDA.

Kako su istaknuli, Vlada RS-a, koja neprestano provodi kampanju omalovažavanja istine i vrijeđanja žrtava genocida, snosi izravnu političku odgovornost za ovakve postupke.

(www.jabuka.tv)


9 komentara

  • Koliko god moj kom izazvao palceva dolje-nije ovo dobro!Ovo po meni osobno nije ljudski,sto vise tuzno je!Vec unaprijed zalim potomke onoga tko je ovo uradio,jer Bog nece vratiti njemu nego nekomu njegovom!Osudjujem cin!

  • Sam čin po meni pokazuje nekulturu i plitko razmišljanje počinitelja. Ono što smeta je kvalificiranje čina kao sramotan ,vandalski,gnjusan a mnogi drugi koji zavređuju iste i gore kvalifikacije su čin pojedinca ,nesmotren tj. izoliran slučaj,trenutak slabosti ili što već…

  • Zašto se islamisti bune na ovakve reakcije kada su počinili nemjerljivo veće zločine namećući Hrvatima Sejdu Komšića za predsjednika. Izazivati i onda kukati kada izazvani uzvrate benignim reakcijama. Reakcija svakako nije primjerena kao niti čestitanje Božića od strane Đakića juniora, ali islamističko masovno orgijanje nad Hrvatima još nema pravih reakcija i ja samo čekam to.

  • Srebrenica je grad u kojem je ubijeno ljudi veličine grada Široki…Ti porediš Komšića i vrjeđanje tih žrtava…Nijedan normalan čovijek bio Hrvat,Musliman,Srbin neće podržat logore na Manjači,Bugojnu ,Dretelju itd…Ubijjanje civila,silovanja,mučenja ma s koje strane bili su za osudu….A ovo što je Komšić izabran za hrvatskog člana je ono što je Čović želio….Narod se zabavi kozmetičkom funkcijom Komšića,a s druge strane Čović kontrolira sve firme s hrvatskim predznakom…Njemu je to puno bitnije da preko njih izvlači sebi i podobnima,a ti i takvi se bavite j….m matere komunističke, crvene itd.Komšiću…Bio ti je Čović prije ovog Komšića,i daj mi reci jednu razliku u čemu je tebi bilo bolje ili hrvatskom narodu….Našim političkim elitama godi ovo da se podanici bave time kako su nam drugi birali prestavnika,dok oni sebi grabe sve što stignu…I nije ti ni Alija,ni Komšić iz naše Županije uzeo ništa,zna se tko tu vlada,pametnom dosta…

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.