Ispred Memorijalnog centra u Potočarima ostavljena vreća sa svinjskim otpadom

Ispred Memorijalnog centra u Potočarima kod Srebrenice za sada nepoznate osobe ostavile su vreću sa svinjskim otpadom, prenosi Avaz.ba

Ovu informaciju priopćili su iz Općinskog odbora SDA Srebrenica te su najoštrije osudili, kako su naveli, ovaj vandalski i sramni čin.

Riječ je o gnusnom napadu, s ciljem skrnavljenja mezarja žrtava genocida u Srebrenici, te brutalnog vrijeđanja osjećaja preživjelih i obitelji ubijenih Srebreničana, sa jasnim političkim konotacijama. Od nadležnih organa bh. entiteta RS, prije svega policije, očekujemo da što prije utvrde i sankcioniraju počinitelje, ali i da se utvrdi politička odgovornost za ovakve stvari, priopćili su iz SDA.

Kako su istaknuli, Vlada RS-a, koja neprestano provodi kampanju omalovažavanja istine i vrijeđanja žrtava genocida, snosi izravnu političku odgovornost za ovakve postupke.

(www.jabuka.tv)

8 komentara

  • Koliko god moj kom izazvao palceva dolje-nije ovo dobro!Ovo po meni osobno nije ljudski,sto vise tuzno je!Vec unaprijed zalim potomke onoga tko je ovo uradio,jer Bog nece vratiti njemu nego nekomu njegovom!Osudjujem cin!

    18
    1
  • Sam čin po meni pokazuje nekulturu i plitko razmišljanje počinitelja. Ono što smeta je kvalificiranje čina kao sramotan ,vandalski,gnjusan a mnogi drugi koji zavređuju iste i gore kvalifikacije su čin pojedinca ,nesmotren tj. izoliran slučaj,trenutak slabosti ili što već…

  • Zašto se islamisti bune na ovakve reakcije kada su počinili nemjerljivo veće zločine namećući Hrvatima Sejdu Komšića za predsjednika. Izazivati i onda kukati kada izazvani uzvrate benignim reakcijama. Reakcija svakako nije primjerena kao niti čestitanje Božića od strane Đakića juniora, ali islamističko masovno orgijanje nad Hrvatima još nema pravih reakcija i ja samo čekam to.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.