Ispovijest Todorićeve kćeri: Bila sam bolesna pa čudesno ozdravila i promijenila život

Iva Balent, kćer Ivice Todorića, nije imala nikakve nastupe u medijima od očeva uhićenja.

U prvom velikom intervjuu priznala je kako je imala velikih zdravstvenih problema, ali da ih je uspješno riješila prije sedam godina.

Ja sam bila bolesna i nakon što sam čudesno ozdravila, promijenila sam svoj život iz korijena i počela sam raditi na sebi, javlja Tabloid.

Iako je u javnosti isključivo poznata po uživanju u bogatstvu, skupoj odjeći, torbicama i večerama, Balent kaže kako joj se život naveliko promijenio kada je upoznala poznatu motivacijsku govornicu, Splićanku Anu Bučević. Ali, njihov prvi kontakt nije prošao baš najbolje.

Kad sam radila Janu, vodu s porukom, onda sam je pitala da li bi mi htjela davati svoje poruke na boci i odbila me. Ja sam bila toliko oduševljena s tim da je ona mene odbila i rekla sam – ova žena sebe zna cijeniti. Neću sad pričati zašto me odbila, ali je bila tad apsolutno u pravu, ispričala je Iva, prenosi Večernji list.

Ana Bučević (40), autorica bestselera, motivacijska govornica i žena čiji rad prati više od 100.000 ljudi, Ivi je pomogla vratiti samopouzdanje i usmjeriti je u pozitivnom smjeru.

Sve to što sam naučila kad sam slušala Anu, shvatila sam da to je ono nešto što čovjek treba početi živjeti, ne samo čitati i slušati, nego početi prakticirati i tu je ono gdje je meni Ana najviše pomogla. Da počnem prakticirati stvari koje sam u životu puno puta čula, zaključila je Iva Balent.

(www.jabuka.tv)1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.