Ispišimo nezaboravne Jäger trenutke zajedno! | Jabuka.tv

Ispišimo nezaboravne Jäger trenutke zajedno!

Usko vezan za lokalnu zajednicu, kao podrška medijskim, zabavnim, studentskim i raznim urbanim događanjima podvučenim glazbenom crtom, Jägermeister je postao sinonim za odličnu zabavu i druženje! Uvijek u korak s novim trendovima, tvorac kreativnih marketinških koncepta i vlasnik titule svjetskog broja 1 na društvenim mrežama u brpi žestokih pića – sve je to Jägermeister.

Prateći ovaj koncept, Jägermeister s ponosom najavljuje da je dio regionalnog komunikacijskog događaja – Play Media Day koji će 19. maja na banjalučkom Kastelu okupiti regionalne agencije, medijske kuće i brojne poslovne ljude vezane za industriju medija i oglašavanja na interaktivnom događaju, gdje će prisutni imati priliku saznati nove trendove, zanimljive informacije iz svijeta kreativnosti, marketinga i medija, te da se ostvare nove suradnje i prijateljstva. „Komunikacija je beskonačna“ poručili su iz Play Media tima.

Nazdravite li Jägerom savršeno ohlađenim na -18 ⁰C, ili ukusnim koktelom pripremljenim po posebnim recepturama u Jäger zoni na Kastelu, stvorili ste priliku u nezaboravne trenutke zabave i druženja sa prijateljima, a nepcima pružili savršenstvo okusa.

Dobrodošli u Banja Luku!

(www.jabuka.tv)


Komentiraj: