Islamska država zaprijetila SIPA-i?

Regionalnom uredu Agencije za istrage i zaštitu (SIPA) BiH u Tuzli stigla je prijetnja terorističkim napadom koju su uputili pripadnici terorističke organizacije Islamska država iz BiH zbog čega su mjere osiguranja te institucije podignute na najvišu razinu, objavio je Glas Srpske.

”Prijetnja je upućena u ponedjeljak navečer i shvaćena je vrlo ozbiljno tako da je iste večeri osiguranje zgrade i zaposlenih u SIPA u Tuzli podignuto na najvišu razinu. Te mjere i dalje su na snazi, a o prijetnji su obaviješteni i pripadnici drugih policijskih agencija”, rekao je Glasu Srpske sugovornik blizak sigurnosnim strukturama.

Glasnogovornica SIPA-e Kristina Jozić rekla je kako o ovim informacijama ne može davati nikakav komentar.

(www.jabuka.tv)


4 komentara

  • Barem vi imate nadležnost i ovlasti,mislim na Sipu,hapsite govna.Čuj vehabije prijete Sipi…Ali prvo iz Sipe i policije očistite bivše Aidovce,dok je njih nema povjerenja i sigurnosti.Podrška legalnim institucijama i organima sigurnosti u BiH-ni.

  • Gore I’m u G.Maoci naseljeni a nista ne rade.Ako je obvezno osnovno obrazovanje zasto oni ne idu u skolu.Za njih ne vrijedi zakon a gdje god dodjes moras postovati zakon te drzave.Tko stoji u vlasti iza njih.Tu je problem?

  • Bravo za gosta tri to je samo jedan od primjera gdje ove bradate spodobe ne poštuju zakone države BiH-ne,gdje je hodanje u vojnim odorama,seoski punktovi sa oružjem ko 1993 god.,policija na ulazu u to mjesto Gornja Maoča upozorava novinara TV.-Nove da mu nitko ne garantuje sigunost u tom mjestu.Pa gdje živimo i čemu se čudimo onda.Normalno da ih stoji dio bošnjačkog vrha u vlasti. Oni su ih i doveli,moraju ih i štititi.Kad otvoreno prijete Sipi kako da se osjećaju njihovi susjedi hrvati i srbi,što oni proživljavaju.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.