iPhone 7 pada zbog iPhonea 8

Iako su kritičari s podsmijehom gledali na iPhone 7 zbog činjenice da liči na prethodne dvije generacije, Apple je ipak imao dosta uspjeha s novim modelom. Prodaja iPhone 7 i iPhone 7 Plus modela krenula je odlično, a Jet Black varijante iskusile su toliku potražnju da je Apple jednostavno nije mogao pokriti.

Debakl koji je Samsung iskusio sa Note 7-icom bio je dodatni vjetar u leđa prodaje iPhone-a 7, ali prema zadnjim vjestima iz Tajvana narudžbe od strane Apple-a ka dobavljačima u toj zemlji sada su se smanjile. Krivca treba potražiti i u glasinama koje su ove godine aktivnije nego ikad.

iPhone 8 glasine počele su se širiti dok još iPhone 7 nije bio ni predstavljen, a svaka najavljuje novi dizajn sa staklenim kućištem i zakrivljeni OLED zaslon sličan onom na Galaxy S7 Edge. U iščekivanju te perjanice kupci koji dolaze sa najpotentnijih tržišta ipak dvaput razmišljaju o nabavci aktualnoga modela predstavljenoga u rujnu.

Neimenovani izvor iz Tajvana kaže kako su njihovi dobavljači već počeli razmišljati o narudžbama za iPhone 8 dijelove, a The Wall Street Journal tvrdi da Apple ima čak 10 mogućih prototipa u opticaju. Slijedi nam jako zanimljiva godina, piše Omizio.com.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj: