Ipak sretan kraj: Našli dječaka (7) koji je nestao u Barceloni

Julian Alessandro Cadman (7) koji je nestao u napadu u Barceloni pronađen je živ u bolnici. Njegovo stanje nije poznato, a policija je odbila dati detaljnije informacije zato što se radi o djetetu, javlja Guardian.

Julianova majka Jom pretrpjela je ozbiljne ozljede, ali prema zadnjim saznanjima španjolskih medija, stabilno je. Nije poznato ni nalaze li se sin i majka u istoj bolnici.

Katalonska policija je priopćila kako nikad dječaka nisu tretirali nestalim te da su bili u njegovo stanje i mjesto gdje se nalazi bili upućeni cijelo vrijeme.

U vezi sa slučajem sedmogodišnjaka navodno je intervenirala i britanska premijerka Theresa May koja je tražila hitne informacije o stanju dječaka nakon što je Julianov djed, Britanac koji živi u Australiji, molio za pomoć.

“Moj unuk Julian Alessandro Cadman je nestao. Molim sve da proslijede njegovu fotografiju. Pronašli smo Jom, moju snahu, ona je u ozbiljnom, ali stabilnom stanju, u bolnici je.

Julian ima sedam godina i bio je s majkom u trenutku napada. Molim vas proslijedite dalje ovu fotografije ako imate obitelj ili prijatelje u Barceloni”, napisao je djed u četvrtak u objavi na Facebooku.

Podsjetimo, u četvrtak je oko 17.20 sati jureći kombi usmrtio je 13 osoba, a ozlijedio više od 100 u centru Barcelone. Za taj je napad odgovornost preuzela Islamska Država a kao razlog navela sudjelovanje Španjolske u međunarodnoj koaliciji protiv Islamske Države.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

  • Neki dan ga identificirali da je poginuo ajde nek je živ i zdrav.
    A ne bi trebalo da neprovjerene informacije uopće objavljuju a pogotovo komentiraju dok organi službeno ne objave zvaničnu vijest.Jer ovo ispada od portala do portala jedan ružni trač a malo djete je u pitanju,a i da je bilo tko.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.