Ipak ništa od novog Apple TVa na WWDC

Dugoočekivani novi Apple TV se najvjerojatnije neće pojaviti na WWDC, koji se odražava sljedeći tjedan, u ponedjeljak (04.06.2015). Ništa još nije službeno, ali mnogi izvori tvrde da ipak Apple TV nije spreman što se tiče softverskog dijela.

Iako se Apple TV očekivao već par mjeseci, ipak ga nema idućeg tjedna, ali ove godine moguće. Očekuje se da će imati novi App Store sa mnogim aplikacijama i igricama, što bi moglo promjeniti mišljenje o tome kako smo koristili općenito televiziju. Naravno ništa još nije potpuno sigurno, možda nas očekuje iznenađenje u ponedjeljak.

Glasine također tvrde da ćemo i vidjeti daljinski koji će imati puno više mogućnosti. Čak se priča i o Force Touch-u kojeg smo imali prilike vidjeti na Apple Watchu i novom Macbooku.

Također moguće da Apple ima problema i sa streamovanjem kojeg je namjeravao uvesti, ali problem se nalazi kod mnogih televizijskih kuća koje ga još nisu prihvatili. I što ih je jednostavno previše, te u kratkom roku je to bilo skoro pa i nemoguće izvršiti da svi pristanu.

Na WWDC 2015 možemo očekivati nove detalje vezane za iOS 7, novi Watch toolkit i novu Apple Stream Music aplikaciju.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj: