Ipak nećemo ostati bez glasačkih listića

Kompanija C.P.A. d.o.o. kvalificirana je za tiskanje glasačkih listića za Lokalne izborne 2024. godine, slijede daljnje faze pregovora, priopćilo je Središnje izborno povjerenstvo (SIP) Bosne i Hercegovine.

Nakon isteka roka za podnošenje zahtjeva za sudjelovanje u pregovaračkom postupku bez objave obavještenja o nabavci za tiskanje i pakiranje glasačkih listića za Lokalne izbore 2024. godine, kompanija C.P.A. d.o.o. Tojšići, Kalesija, zadovoljila je sve potrebne uvjete i kvalificirala se za daljnje faze pregovora.

U skladu sa Zakonom o javnim nabavkama, odluka o rezultatima postupka pretkvalifikacije donesena je na današnjoj sjednici Središnjeg izbornog povjerenstva BiH. C.P.A. d.o.o. će biti pozvana da u drugoj fazi postupka dostavi početnu ponudu a nakon toga u trećoj fazi, konačnu ponudu prema zahtjevima iz natječajne dokumentacije, navedeno je u priopćenju.

Rok za dostavljanje zahtjeva za ovu nabavku istekao je jučer u 14:00 sati. Od ukupno 16 kompanija koje su preuzele natječajnu dokumentaciju, samo se C.P.A. d.o.o. prijavila i dostavila potrebnu dokumentaciju.

SIP podsjeća da je ova nabavka usluge tiskanja i pakiranja glasačkih listića ponovljena zbog nedostatka ponuda u prethodnom otvorenom postupku, uz zadržavanje istih uvjeta iz prethodnog postupka.

Procijenjena vrijednost ovog angažmana je približno 1.370.000 KM bez PDV-a odnosno približno 1.600.000 KM sa PDV-om.

SNSD kažnjen zbog asfaltiranja, a HNP reklame na video zidu

(www.jabuka.tv)

3 komentara

  • Ipak ce ih biti i viska u Centralama velikih stranaka . Znaci izbori idu po starom modelu. Tko vise ukrade osvaja izbore… Je li to taj novi model Schmidta…

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.