Inzko pozvao sve birače u BiH da iskoriste svoje pravo glasa

Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini Valentin Inzko apelirao je na birače da iskoriste svoje demokratsko pravo i da glasuju u nedjelju na općim izborima.

Inzko u izjavi navodi da će 7. listopada građani Bosne i Hercegovine imati priliku glasovati na općim izborima i odlučiti tko će predstavljati njih i njihove interese u sljedeće četiri godine.

Apeliram na svakog birača da iskoristi svoje demokratsko pravo i da glasa. U nedjelju odvojite 40 minuta vašeg vremena za četiri godine vaše budućnosti. Ne dozvolite da vas zastraši pozivanje na podjele, gruba retorika i prijetnje. Koristeći svoje pravo da glasujete, vi odlučujete o svojoj sudbini i o svojoj budućnosti, poručio je visoki predstavnik.

Razmislite, dodao je on, o stvarima koje sprječavaju ovu zemlju da bude stabilan i prosperitetan dom za vas i vašu obitelj.

Vaš glas može pomoći da ova zemlja postane mjesto gdje vrijedi ostati, a ne mjesto koje ćete vi i vaša djeca morati napustiti. Pažljivo pogledajte tko su kandidati i pronađite one koji zaslužuju vaše povjerenje i one koji mogu ostvariti rezultate koji su vam potrebni. Nek’ se čuje vaš glas. Sami odlučite o vlastitoj budućnosti. U suprotnom, drugi će odlučivati umjesto vas, navodi se u izjavi visokog predstavnika Valentina Inzka, priopćeno je iz OHR-a.

(Fena)


1 komentar

  • Valentine pa je li te sram vise. Trebao si jos pozvati bosnjake da u sto vecem broju glasaju za Komsica kao hrv. clana presjednistva… Valentin dobro zna tko je bio protiv sprovedbe presude Ustavnog suda po apelacijo Boze Ljubica i on uporno suti, ignorira bit svih problema i bavi se puno ne vaznijim stvarima. Ma sto se desilo poslije izbora i ako dode do krize u formiranju vlasti ovaj gospodin i dio medunarodne zajednice snose naj vecu krivnju. Za stanje u kojem se hrvati nalaze i danas ovi iz MZ- ce su naj veci krivci. Svakako tu su i nasi pojedini politicari kojim ovaj kaos dobro dode i gledaju samo osobne intetese i korist. I onda se lopta prebacije a obicni hrv. narod ispasta..Tako da i ovi izbori slice na vec dobro pripremljeni scenari iz kuhinje MZ- ce i domacih politicara koji su spremni na tu igru..

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.