Intervju popularne pjevačice ledi krv u žilama: “Sotona je moj novi otac”

“Sotonu nitko ne razumije, već mu svi sude prema njegovom izgledu, umjesto prema onome što ima za ponuditi ljudima”, izjavila je pjevačica Miley Cyrus u intervjuu na jednom švedskom radiju.

Pjevačica je opisala svoju vezu s vragom kao očinsku i zaštitničku i dodala da Sotona može biti i nevaljao i perverzan, ali da je to normalno.

“Samo religiozni manijaci vide problem u normalnim stvarima. Došla sam do točke kada je moja veza s njim (vragom) jača nego veza s mojim prethodnim ocem”, rekla je Miley misleći na svog biološkog oca, Billy Ray Cyrusa, piše Story.hr.

Voditelji su pitali pjevačicu kako se Billy Ray osjeća jer ga je u roditeljskoj ulozi zamijenio Sotona na što je Miley odgovorila kako njezin biološki otac ne osjeća ništa: “Mislim da je tako. Nisam pitala. Ali nije točno da moja veza s bilo kim drugim ugrožava moj odnos s tatom. Samo se veze razlikuju”.

Pjevačica je istaknula i da svakodnevno dobiva instrukcije od Sotone i rekla da su njegova uputstva bolja nego Isusova:

“Tu sam već bila. Isus je OK, ali je dosadan. On je Sotoni dao lošu reputaciju. Molila sam se Sotoni prošlog petka. Bila sam u nepoznatom gradu u kojem ne poznajem nikoga, a on mi se tiho obratio i rekao mi da se obučem kao muško. To sam i uradila, izašla sam i hodala, prateći njegov šapat. Našla sam se u kraju poput nekog industrijskog naselja. Odjednom su se pojavila dva muškarca i napala me. Pretpostavljam da se to zove silovanje. Da, bilo je bolno. Ali da budem iskrena, cijelo iskustvo je bilo spiritualno. Bilo je to najnevjerojatnije iskustvo u mojem životu. Kad su obojica završili, gledala sam ih u oči i rekla ‘Hvalim Sotonu’. Ne znam jesu li su me razumjeli, ali djelovali su smireno”.

(www.jabuka.tv)


12 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.