Interijer: Ideje za najljepši kućni ured – Jabuka.tv

Interijer: Ideje za najljepši kućni ured

Bilo da se radi o uređenju potpuno novog prostora ili želite svom već postojećem poslovnom kutku dati neko osvježenje, pokucali ste na ispravnu adresu za pronalazak inspiracije.

Uz pomoć ideja koje vam donosimo otkrit ćete želite li vaš mini ured uklopiti u interijer sobe u kojoj se nalazi ili ga pretvoriti u statement kutak u interijeru koji se ističe bojama, uzorcima i dodatcima, piše Modamo.info. Kroz ovu foto priču, saznat ćete kako veliku ulogu u davanju osobnosti interijeru imaju biljke, zanimljiv dizajn vaše radne stolice, kao i efektni posteri na zidu zajedno sa citatima na radnom stolu…

Kada su u pitanju dodaci i ukrasi za radni stol, dodatnu toplinu i kreativnost u vašem uredu će probuditi kipići, minimalističke vaze i autentični suveniri koji inspiraciju donose s drugog kraja svijeta, a intimnu notu cijeloj priči dat će vaše fotografije.

Kako mjesto u kojemu se fokusirate na svoje poslovne poduhvate pretvoriti u vaš omiljeni kutak u kući, otkrivamo kroz praktične primjere u nastavku.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.