INTERA HTEC – Obuka u suvremenim tehnologijama obrade metala

Usvojite praktična znanja i vještine rukovanja najmodernijim CNC strojevima i ostvarite kontakt s potencijalnim poslodavcima kroz INTERA HTEC!

Ako želite steći praktična znanja i vještine u rukovanju CNC strojevima i time postati konkurentniji na tržištu rada – INTERA HTEC je mjesto za Vas.

Ako planirate započeti ili već vodite posao u području strojne obrade, INTERA HTEC Vam može pomoći u izgradnji Vaših postojećih i novih ljudskih resursa.

INTERA HTEC pruža mogućnost obuke na najmodernijim industrijskim strojevima, visokokvalitetnim alatima i pratećoj opremi, a cjelovita obuka sadrži sve ono što CNC operater mora znati kako bi bio produktivan: od usvajanja osnovnih pojmova do samostalne praktične izrade dijelova od čelika i aluminija uz primjenu tehnoloških listi i mjernih protokola.

Pored same obuke, INTERA HTEC Vam može pružiti i priliku da stupite u kontakt s poduzećima u regiji koja traže kadrove ovog profila pri čemu je već tijekom obuke moguć dogovor o potencijalnom radnom odnosu.

Sama obuka za profil „CNC operater“ traje 90 sati tijekom tri mjeseca i podijeljena je na 3 modula – teorijski dio i dva modula praktičnog rada na CNC glodalici i CNC tokarilici.

Svi koji su zainteresirani uživo vidjeti i osjetiti kako izgleda obuka i oprema na kojoj se obuka provodi, mogu se prijaviti na redoviti „DAN OTVORENIH VRATA“ koji se održava svakog prvog petka u mjesecu. To uključuje trosatno predavanje tj. „odlomak“ iz obuke i demonstraciju praktičnog rada na modernim industrijskim CNC strojevima.

INTERA HTEC je u protekla tri mjeseca već izbacio prvu generaciju CNC operatera, od kojih su neki već započeli angažman upravo zahvaljujući kontaktima koje im je osigurao INTERA HTEC. Kroz podršku iz programa PrilikaPlus Švicarske Razvojne Agencije (SDC), INTERA HTEC je u mogućnosti ponuditi obuku po cijeni 50% nižoj od standardne, za ograničeni broj prijavljenih. Upis za sljedeći krug obuke je otvoren i pozivamo sve zainteresirane da se prijave!

PRIJAVITE SE NA BESPLATNA PROBNA PREDAVANJA I SAMI OTKRIJTE ZANIMLJIVI SVIJET CNC-a!

Dobro došli u INTERA HTEC (Haas Technical Education Center) – najsuvremeniji centar za obuku u proizvodnim CNC tehnologijama u Hercegovini.

Sve ostale informacije, i vašu prijavu možete poslati na eMail [email protected] ili na telefon 036/394-370.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.