FOTO: Thompson u Beču održao koncert za pamćenje

BEČ / VÖSENDORF – Marko Perković Thompson promovirao je u Austriji svoj novi album “Ora et labora“. Koncert u „Eventhotelu Pyramida“ u Vösendorfu nedaleko od Beča je okupio veliki broj njegovih obožavatelja iz Austrije, Njemačke, pa čak i Slovenije. Hrvatski glazbenik je priredio pravi glazbeno scenski spektakl.

Kao i obično, Thompson je dočekan ovacijama, a publika je pjevala s njim sve njegove stare i nove hitove. Prava euforija je nastala kada je zapjevao svoj hit “Lijepa li si”. Publika je oduševljeno pokazivala hrvatska obilježja poput zastava, transparenata s imenima hrvatskih krajeva iz kojih potječu, klubova i udruga Hrvata iz Austrije, prenosi fenix-magazin.com.

Organizator koncerta Miroslav Piplica je kazao kako je zadovoljan koncertom jednog od najpopularnijih ali i najzabranjivanijih hrvatskih pjevača te ukratko prokomentirao mali incident koji se dogodio tijekom koncerta. – Upaljena je manja baklja, što smo odmah riješili i udaljili osobu koja je odgovorna za to. Sretan sam što je prošlo sve u najboljem redu i što su nam austrijske državne i općinske institucije dozvolile da se ovaj koncert održi na radost brojnih Hrvata iz Austrije i susjednih nam država iz kojih su došli brojni Hrvati – kazao je Piplica, kojemu se može pripisati samo odlična organizacija koncerta.

t3 t4 t5 t6 t7 t8 t9 t2 t01

(www.jabuka.tv | foto: fenix-magazin.com)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.