Instagram će dobiti zasebnu aplikaciju za čavrljanje?

Nakon Facebooka i Instagram dobiva svoju zasebnu aplikaciju za čavrljanje.

Kako piše The Verge, aplikacija imena Direct zasad je u testnoj fazi i dostupna u šest zemalja – Čileu, Izraelu, Italiji, Portugalu, Turskoj i Urugvaju.

Poput Messengera, Direct će iskustvo na Instagramu podijeliti na pola – inbox ide u aplikaciju, a novosti ostaju na Instagramu. Kada je Facebook ovo napravio s Messengerom, mnoge korisnike je razljutio, no sada je ova aplikacija potpuno prihvaćeni način komunikacije i među najkorištenijima na Android i iOS platformama.

Iz carstva Marka Zuckerberga nedavno je stigla i najava novog Messengera za djecu. Ovime Facebook planira proširiti svoje tržište i na neki način vratiti povjerenje mladih korisnika – pogotovo nakon što je kompanija zaključila da djeca i tinejdžeri zaobilaze njihovu društvenu mrežu u širokom luku.

Najnoviji proizvod koji će se pojaviti na američkom tržištu posebni je “kid-friendly” Messenger Kids koji, kao što ime nalaže, cilja na najmlađu populaciju, odnosno mlađe od trinaest godina, prenosi Tportal.hr.

Podsjećamo, Facebook Messenger na Google Playju nosi oznaku “4+” premda službena pravila društvene mreže nalažu da djeca mlađa od trinaest godina ne bi smjela koristiti aplikaciju.

(www.jabuka.tv) 


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.