Inspekcija zapečatila 44 objekta

Porezna uprava Federacije BiH u četvrtak je izvršila 257 inspekcijskih nadzora na području Federacije BiH kojim su bili obuhvaćeni porezni obveznici koji obavljaju ugostiteljsku djelatnost, drvno-prerađivačku, trgovinsku i druge uslužne i proizvodne djelatnosti.

U toj aktivnosti inspektori Porezne uprave FBiH otkrili su 52 neprijavljena radnika, 68 obveznika koji nisu izdavali fiskalne račune, 28 objekata u kojima je obavljana djelatnost bez odobrenja nadležnoga organa i 32 obveznika koji nisu imali instaliran fiskalni uređaj.

Zbog utvrđenih nepravilnosti zapečaćena su 44 objekta, a u 133 slučaja izdati su prekršajni nalozi s ukupno izrečenim novčanim kaznama od 277.500 KM.

Porezna uprava zahvaljuje svim poreznim obveznicima koji uredno izvršavaju svoje porezne obaveze i poziva sve porezne obveznike da svoje obaveze blagovremeno izvršavaju, dobrovoljno prijavljuju i plaćaju, da prijave svakoga radnika, odnosno da posluju u skladu s poreznim i drugim važećim propisima, jer je to najbolji i najsigurniji način poslovanja, priopćeno je iz te institucije.

(www.jabuka.tv)7 komentara

  • NA JEDNOJ STRANI KAŽU RASPADA SE BIH A NA DRUGOJ IDI KAŽNJAVAJ ZA NIŠTA PO PRODAVNICAMA DA BI SE DODVORILI U SARAJEVU TE JADNE JUDE HRVATSKOG NARODA OTIĐITE U BOSNU PA NAPIŠITE KAZNU ALI PROĆE I VAŠE VRIJEME PA ĆETE VIDJETI SKIME ĆETE SE DRUŽITI I GDJE ŽIVITI KADA OTEDE U PENZIJU MOŽDA NETKO I VAŠOJ DIJECI DOĐE U INSPEKCIJU PA UZVRATI MJERAMA KOJIM UNIŠTAVATE LJUDE KOJI HOĆE ŽIVITI OD SVOG RADA A NE KRIMINALA U KOJEGA IH VI TJERATE

  • Kad se kupi harac nasi politicari su saglasni a tko fol stalno su preglasani i zakinuti iz Sarajeva i strane bosnackih politicara…

  • Narod ide vani a vi samo pecatite… Ma kraju ce nasi politicari, saveznici bosnjackih ekstremista zavrsiti kao i hrvatski narod i branitelji. Jedni ce bjezati u RH- ku jedni u zatvor. Samo politicari masi imaju lovu pa su i tu privilegirani i u boljem polozaju… Samo nas prodajite i tako ce te i sebe prodati, samo polako…!

  • Kakva inspekcija gazite male ljude gazdama nesmite primaknit . Kako vas nije stid prije bih čistio kanalizacije nego radio šta vi radite

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.