Inovacija u hrvatskoj župi: Evo kako su uslijed pandemije vratili svetu vodu

Sveta voda na senzor oduševila vjernike u zagrebačkoj župi Sv. Leopold Mandić u nedjelju na svetoj misi.

Ideja da blagoslovljena voda bude na senzor u crkvi Sv. Leopolda Mandića prvi je pozdravio župnik velečasni Zeljko Lovrić koji naglašava kako je to izvrsno rješenje u ovo doba kada se posebno treba paziti na higijenu, piše Večernji list.

Sretan sam što su se vjernici snašli i zahvalan što ljudi imaju dostupnu sada svetu vodu s kojom se mogu prekrižiti u znak sjećanja na krštenje i pripadnost svetoj zajednici, kaže velečasni Lovrić.

Članica župe Sv. Leopolda Mandića, Kristina, koja je ujedno i članica tima zaslužnog za ovo rješenje, napominje kako su sretni što su uspjeli napraviti proizvod na dobrobit svih vjernika.

Ovo je rješenje koje smo mjesecima detaljno razvijali. Vjernicima je nedostajao taj vjerski simbolički znak i ovo nam je došlo spontano, veli Kristina.

Oni od sada mogu sigurno i bez bojazni uzimati čistu svetu vodu i tom prilikom uz križanje kao prateći simbol u miru ulaziti i izlaziti iz crkve.

(www.jabuka.tv)

5 komentara

  • Nije to simbolika. To je kršćena voda što istrjeruje đavlije sotone kojih ima ni manje ni više nego 666. Nevijernici i sotone su planski makli kršćenu vodu i nami našu CRKVU zatvorili, USKRATILI nam ŽIVOGA Boga jer se oni svi boje života i ne vijeruju u vjeru već u sotonjare i cijepivo i žig zvijeri. Aleluja braćo i sestre. Diže se narod i pravi znanstvenici. Ovo sad sa senzorima je isto sotonski izum koji hoće da prevari svete vjernike, dijecu boziju, stvorenu od Boga, jer se pravilno treba rukom prvo umočit u zdjelu gdje je sveta voda, pa palcem onda malo po glavi, a ostalo otrest okolo da istjera 666 đavliju. Treba vijerovati u zemljotres i poplavu, u kaznu za sve nevjernike, a ne u znanost, i ne bojat se jer ne boj se piše 365 puta u Bibliji, i piše isto gdje je smrti žalac tvoj, i gdje su zakoni snage grijeha. Ovo je sad udar na zdravu pamet od sotonske civilizacije kulture smrti i ne treba to slušat tj. medicinu (niti semafore), distancu i nosat brnjicu, jer se pršće ozgar osašiljačima, a ko se boji nek sjedi kući. Ne boj se narode od Boga svetog izabran, jedi špeka rakije i D vitamina, suhih smokvi i maslinova ulja izjutra, 3 puta izgrkljaj pa progutaj, samo moli i vijeruj, i ora et labora. I biće dobro, osim ako ne bude.

      • Stidi se i srami. Pisanoje u Bibliji da lud posrami mudrog. Aleluja i sinkronicitet sa youtub uz izuzetke pravih znanstvenika koji nisu uzeli novce.
        Zašto se smiješ kada je to odgovor Kristini koja veli da je nami naša sveta spasenjska voda kršćena protiv sviju 666 đavlijih vragova sotonskih, samo obična simbolika, a NIJE, već je to jasno otkrivenje poziva iz Otkrivenja za sve izabrane, a protiv sila zla, sotinko-paklenih, koja je svima već jasna, jer je žigosanje počelo kroz sterilizaciju kulture smrti protiv množenja i plođenja, protiv kontakta i svega ljudskog. Neće moći, ove noći.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.