Iniesta: “Bilo je dosta dana kada sam jedva čekao da završi utakmica”

Jedan od najboljih veznih igrača svih vremena Andres Iniesta najbolje dane svoje karijere proveo je u dresu Barcelone, dok trenutno igra u dalekom Japanu.

Iniesta je dijete Barcelone i jedan od nogometaša iz La Masije koji je donio mnogo radovanja navijačima ovog kluba, ali i obožavateljima reprezentacije Španjolske. S pravom se može reći da je on jedan od najboljih veznjaka u povijesti, a njegovim magičnim potezima i danas se divimo, piše Sportsport.ba.

Iako je s Barcelonom i Španjolskom osvojio sve što se moglo osvojiti bilo je dana u njegovoj karijeri kada mu nimalo nije bilo lako. Iniesta je priznao da je imao problema s depresijom prije nekih devet godina u sezoni 2009/10. nakon izvrsne sezone 2008/09. kada je Barca osvojila tripletu.

Sve je počelo nakon što smo osvojili tripletu s Barcelonom. Taj period je za mene bio veoma težak i zaista sam se borio s depresijom. Bilo je dosta dana kada sam jedva čekao da završi utakmica ili trening i samo da idem kući. Pio sam i neke tablete koje su mi omogućavale odmor koji mi je tada zaista trebao, rekao je Iniesta.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.