Incident na letu Frankfurt – Beograd: Putnici svladali Jordanca koji je želio ući u kokpit

Mediji prenose kako je tijekom leta jedan putnik, inače jordanski državljanin s putovnicom SAD-a, pokušao da uđe u kokpit zrakoplova njemačke tvrtke Lufthanse.

Prema pisanju srbijanskih medija danas je tijekom leta Frankfurt – Beograd jedan od putnika zrakoplova izazvao incident radi kojega su reagirali ostali putnici zrakoplova koji je kasnije normalno sletio.

Mediji prenose kako je tijekom leta jedan putnik, inače jordanski državljanin s putovnicom SAD-a, pokušao da uđe u kokpit zrakoplova njemačke tvrtke Lufthanse. Navodno kako je prvo lupao na vrata kokpita uzvikujući „otvorit ću vrata zrakoplova“. Sve se to događalo na nebu iznad Austrije. Reagirali su ostalu putnici zrakoplova koji su uspjeli svladati Jordanca te je zrakoplov u 12.45 minuta sigurno sletio na aerodrom Nikola Tesla u Beogradu.

Odmah nakon slijetanja u zrakoplov je ušla i policija i izvela Jordanca te ga prebacili u PU Beograd gdje je u tijeku njegovo saslušanje. Prema prvim informacijama posada zrakoplova kontroli leta nije prijavila incident.

(Večernji list)

2 komentara

  • Ako ga je izvela policija iz zrakoplova kako piše večernji a kako je policija doznala kada kontrola leta nije prijavila indicent. sve je jasno na samom kraju teksta ……srpska režija i srpske novine

Komentiraj: