Impuls za Široki Brijeg obnovio klupe i sprave u Borku – Jabuka.tv

Impuls za Široki Brijeg obnovio klupe i sprave u Borku

Članovi Udruge ”Impuls za sportsku rekreaciju” Široki Brijeg su vlastitim angažmanom i uz potporu JP Elektroprivreda HZ HB uredili sjeverni dio parka Borak prilagođavajući ga kako potrebama djece, sportaša tako i svim drugim osobama koje gravitiraju ovome parku.

U nekoliko navrata okupili su zainteresirane članove udruge i osigurali podršku nekolicine građana posjetitelja ovog parka. Očistili su gomile smeća kojeg su ostavili neodgovorni pojedinci, očistili korov i draču, te popravili i postavili klupe uz postojeće staze, te popravili sprave. Upravo to i jest cilj projekta ”Ostavi svoj pečat” kojeg provode uz potporu JP Elektroprivreda HZ HB, a koji će provoditi do konca tekuće godine.

Naime, spomenute pješačke staze u Širokom Brijegu svakodnevno koristi sve više građana za šetnju i rekreaciju, stoga članovi Udruge ”Impuls za sportsku rekreaciju” Široki Brijeg najavljuju radove i ovoga vikenda, namjera im je postaviti nove klupe sve do izvora rijeke Lištice i do crkve na Brijegu.

Rezultati njihovog nesebičnog angažmana svakim su danom sve vidljiviji, a postaje jasno da će zahvaljujući uloženom trudu šetnice po Širokom Brijegu biti puno ugodnije i atraktivnije.

”Impuls za sportsku rekreaciju” Široki Brijeg poziva sve dobronamjernike, javna i privatna poduzeća da se uključe u njihovu akciju uljepšavanja i zaštite ekologije u parku Borak jer je i njihova obaveza štititi prirodno i kulturno dobro, stoji u priopćenju Udruge ”Impuls za sportsku rekreaciju”.

(www.jabuka.tv | Foto: Arhiva)


22 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.