Imoćaninu se od petka gubi svaki trag, obitelj moli za pomoć

Od prošlog petka ovom Imoćaninu se gubi svaki trag. Tada je 46-godišnjak otišao u Makarsku pogledati automobil jer se bavio kupoprodajom rabljenih automobila, ali nakon toga mu se izgubio svaki trag.

Obiteljski prijatelji Ante Zovke su rekli da istraga ide dalje. Tvrde da je to čovjek bez mrlje. – Pokušava se naći bilo kakav trag. Uistinu, ništa nije upućivalo na to da će se ovo dogoditi. Ante je u Makarskoj često boravio poslom, i toliko je ljudi šokirano ovim nestankom. Ante je stvarno dobar čovjek, pošten i iskren. Obitelj mu je na prvom mjestu i jako su povezani. Javljao se kući gdje god je bio i zato je supruga već u četvrtak navečer nakon što se nije javljao, znala da je nešto pošlo u krivom smjeru, govori za Grude.com obiteljska prijateljica supružnika Zovko.

On je Imoćanin, koji živi u Splitu, a kontakte ima posvuda. – Radio je s rabljenim automobilima, tako da je imao poznanike, kupce, prijatelje svugdje. Nitko ništa ne zna, ali svaka sitnica je važna, vjerujemo da će se uskoro javiti, govori obiteljska prijateljica.

Prema pisanjima, Ante je posljednji put viđen dok je oko 15.00 sati ulazio u Mercedes, E klasa, zagrebačkih registracija, a od 16.00 sati automobil mu je isključen i gubi mu se svaki trag.

Svi koji imaju neku informaciju mole se da se jave u najbližu policijsku postaju, kako bi ovaj slučaj bio što ranije riješen.

(Grude.com)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.